ANTE ČAČIĆ UOČI LUDOGORECA: ‘Tolerancije prema Dinamu ne postoje, želi se napraviti nemir’

Ante Čačić (Foto: Davor Pongracic/CROPIX)

Dinamo Zagreb u utorak od 20 sati igra protiv Ludogoreca u uzvratnoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka, a Modri imaju prednost od 2:1 iz prve utakmice. Trener zagrebačke momčadi Ante Čačić se uoči utakmice oglasio na konferenciji za medije.

“Čeka nas utakmica nakon koje više nema povratka, koja omogućuje da se plasiramo u završnu borbu za Ligu prvaka. Ludogorec nas je htio pobijediti u Razgradu, nije uspio, neće uspjeti ni danas. Očekujem stabilan i siguran Dinamo koji će imati veliku potporu navijača. Igrači su se nakon Varaždina uspjeli odmoriti. Ludogorec je protivnik za respekt, ali mi u utakmicu odlazimo odlučni da potvrdimo plasman u play-off Lige prvaka”, rekao je Čačić pa dodao.

“Neke stvari ne razumijem. Sve te stvari kreću iz pojedinih medija. Još nismo izgubili utakmicu, Dinamo sve drži pod kontrolom. Znam da je ljestvica kad je Dinamo u pitanju visoko podignuta. Slažem se da možemo bolje izgledati i izgledat ćemo. Na dobrom smo putu. Tolerancije prema Dinamu ne postoje, želi se napraviti nemir, stalna destrukcija. Sad sam ja na redu kad su kritike u pitanju, tko zna tko će biti sutra. Dinamo vuče cijeli hrvatski nogomet. Ali nitko nas neće uspjeti destabilizirati. Igra treba biti bolja, slažem se, ali s vremenom će to i biti.”

“Vjerujem da ćemo proći”

“Moramo imati na raspolaganju energetski moćnu momčad. Vjerujem da hoćemo i da ćemo biti dobri. Ova utakmica bit će slična kao ona u Razgradu. Međutim, rekao sam i prošli put, imali su Bugari peh što su naišli na nas. Igrat ćemo s kontroliranom agresivnošću i vjerujem da ćemo biti stabilni i uspjeti.

Ne priželjkujem onakvu dramu kao prije deset godina u Maksimiru. Ne bih želio da nam se ponovi to iskustvo. Tada smo vjerovali da možemo proći, vjerujemo to i danas”, zaključio je Čačić.


Komentari