AMAZONKE HARAJU PARKETOM: Zagrebačke odbojkašice odnijele i treću uzastopnu pobjedu

press

Najvažnija utakmica tek dolazi.

U dvorani SD Trnsko pred domaćim gledateljima Amazonke Odbojkaškog kluba Olimpik zapisale su treću uzastopnu pobjedu nad ekipom OK Zadar rezultatom 3:0 (25:22,25:14,25:23).

Iako prvi set od samog početka nije tekao glatko izabranice Tomislava Đurkovića su se uspjele pribrati i završiti ga u svoju korist. U drugom setu dominacija Amazonki bila je očita tako da je trener Đurković pružio priliku za igru i preostalim igračicama s klupe koje su opravdale dano povjerenje i završile ne samo drugi set, već i utakmicu s velikih 3:0.

Iako ova utakmica i njen ishod nisu imali utjecaja za plasman OK Olimpika u mini ligi, bila je važna zbog uigravanja ekipe.

“Pobijedili smo i pritom koristili svih 12 igračica što je i bio cilj koji smo zadali prije ove utakmice. Ekipa Zadra pružila je odličan otpor u 1. i 3. setu i bilo je dosta lijepih i dugih poena. Sljedeći vikend putujemo u Rijeku na utakmicu iz koje će se prenositi bodovi u drugi dio natjecanja i sigurno nas očekuje jedan težak i ozbiljan ispit”,  zadovoljno je izjavio Tomislav Đurković trener Amazonki

Najbitnija utakmica do kraja ovog dijela polusezone slijedi s ekipom HAOK Rijeka CO sljedeće subote, 11. veljače 2017. u 20,00 u Dvorani Mladosti Rijeka. Pobjedom u Rijeci, Amazonke bi si osigurale vodeće mjesto na tablici nove mini lige u kojoj četiri vodeće ekipe Prve lige razigravaju za ulazak u Premier ligu.


Komentari