Alen Babić ozbiljno optužuje: ‘Ovo nisam još nikome rekao. Hrgin promotor pokušao je kupiti mog protivnika’

Photo: Sandra Simunovic/PIXSELL

Hrvatski boksač, Alen Babić ‘Savage’, nastavio je s provokacijama na račun našeg najboljeg boksača i pretendenta na naslov prvaka, Filipa Hrgovića.

Babić je gostovao u Podcast Inkubatoru, a tamo je između ostalog iznio i neke vrlo opasne tvrdnje.

“Savage” tako uvjerava kako je Hrgovićeva promotorska kuća, Sauerland, nudila novac njegovu posljednjem protivniku, Tomu Littleu, kako bi se ovaj što bolje pripremio za meč s Babićem.

 “Ma Little je kul, baš teška za*ebancija. Mislio sam: ‘Tom Little je super dečko, neće raditi probleme’. A za to vrijeme pričao je da će me nokautirati, da je Hrga bolji, a zna gdje me ne smije dirati.”

Kada se susreo s Littleom ovaj mu je odlučio priznati što se dogodilo uoči meča. “Ovo još nisam nikome rekao, ovo ti je ekskluziva. Kažem ja njemu: ‘Nisi to trebao raditi, stvarno nije bilo u redu. Prodao si se ni za što, dopisivao se s Hrgovićem. Malo bez veze’. I on mi kaže: ‘Moram ti nešto reći, nešto me muči’. Rekoh: ‘Reci, brate, što god’. Kaže: ‘Sauerland mi je nudio novac za pripreme, da se dođe spremiti u Zagreb za mene’. Možeš li to vjerovati? Znači, ljudi su mu nudili sve da ga što bolje spreme da mene pobijedi. To mi je smiješno. Rekao je da neće, nije on takav čovjek. Zahvalio im se i od*ebao ih. Pitao sam ga: ‘Jesi siguran?’. Kaže: ‘Morao sam ti reći’. Osjećao se kao da ide protiv mene, i išao je. Stvarno sam bio dobar s njim, što god treba, čak sam mu i pomogao neke stvari gore. Baš je glupo ispalo”, kazao je Babić.

Nakon toga otkrio je i kako su se iz Sauerlanda žalili njegovom promotoru Eddieju Hearnu da ih Babić maltretira.

“Sauerland je zvao Hearna i jadao se zbog mene, govorili da Savage maltretira Hrgovića, haha. Ali uopće me to ne interesira, odmah sam napravio par postova, ne znam tko je taj čovjek. Hearn je njima rekao da odlično sve radim, da sam njima ušao u glavu. A nije mu svejedno, zamisli ovu ćelavu glavu… Definitivno dobivam psihološki rat”, konstatirao je Babić.


Komentari