AKO PO NIČEM, PAMTIT ĆE GA PO OVOM: Kapetansku traku dao igraču koji je publiku počastio srednjakom

Instagram

Dinamo je trenutno pod vodstvom Željka Sopića, donedavnog Cicinog zamjenika. 

Svoju prvu službenu utakmicu kao trenutačni trener Dinama, Sopić je odradio rutinski. Niželigaša Veli vrh, Modri su dobiri rezultatom 5:0, što će im barem malo popraviti raspoloženje. Ipak ovu utakmicu nitko neće pamtiti po rezultatu već po kontroverznoj odluci trenera koji je kapetansku traku dodijelio Machadu.

I nebi to bilo toliko čudno da se ne radi o igraču koji je navijače “počastio” srednjim prstom. Nakon toga je Zoran Mamić oštro izjavio: “On vjerojatno nikad više neće zaigrati za Dinamo”.

Zoran Mamić više nije u blizini, a Paolo Machado trči po travnjaku i to ni manje, ni više nego u ulozi kapetana. Ostaje neobjašnjeno zašto je Sopić donio baš takvu odluku pokraj svih imena u klubu. Imena koja, zasigurno, više drže do Dinama od Portugalca koji se poblici itekako zamjerio.

Bio je tu, primjerice, pravi mladi dinamovac Ante Ćorić za kojeg se predviđaju velike stvari, ali čini se da Željko Sopić nije zlopamtilo, na njegovu žalost, navijači jesu i ovaj potez neće tako brzo zaboraviti.


Komentari