‘Ako igrači Dinama ovakve utakmice ne mogu igrati, onda ne trebaju ni biti u Dinamu’

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Hvaljeni trener, Nenad Bjelica, pokušao je na početku nove sezone Prve HNL izvesti vrlo smion potez, eksperiment tako reći, ali nažalost nije mu uspio. Strateg Dinama poslao je na Maksimiru protiv Rudeša potpuno novi sastav o odnosu na onaj koji je s 5:0 nadigrao Hapoel u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Rizik mu se nije isplatio i zamalo je izgubio utakmicu, spasio ga je Perić u trećoj minuti sudačke nadoknade drugog poluvremena i završilo je 1:1.

“Mislim da je ovo realno, rezultat je realan. Rudeš je bio bolji i imao bolje šanse u prvom poluvremenu. Ne možete ući u utakmicu u 46. minuti. Onda te neće ni sreća poljubiti. Večeras smo izgubili dva velika boda”, izjavio je Bjelica nakon utakmice.

Pitali su ga je je li jasna razlika između prve momčadi i ove druge koja je jedva remizirala s Rudešom.

“Ne bih sad ovako vruć donosio neke velike zaključke. Imamo jako puno igrača, moramo vidjeti… Ako igrači Dinama ovakve utakmice ne mogu igrati, onda ne trebaju ni biti u Dinamu. Imaju igrači kvalitete, ali pristup u prvom poluvremenu je bio loš. Kada uđeš u utakmicu u 46. minuti onda se ovo događa. Mi smo prespavali prvo poluvrijeme. Za mene je ovo poraz, triježnjenje i velika škola. Moramo učiti iz ovoga”, zaključio je trener Dinama.


Komentari