Zagreb dobio Swarovski Wonderlux prodajno mjesto: Doza unikatnosti i luksuza

Kroz sve ove godine obitelj je nastavila njegovati posebne dizajne (FOTO: PR365 STUDIO)

Obitelj Swarovski, još od pokretanja poslovanja, svojim kupcima nudi jedinstvene komade nakita koji pričaju posebnu priču.

Kroz sve ove godine obitelj je nastavila njegovati posebne dizajne za stvaranje nakita te ostalih modnih dodataka, a glavna nit vodilja Swarovskog je svakoj osobi omogućiti izvanredan svakodnevni stil.

Otvorenju su prisustvovali i Maja Šuput, Marko Grubnić, Renata Sopek, Lana Gojak, Marina Matić, Petra Maroje i mnogi drugi.

Maja Šuput i Marko Grubnić na otvorenju poslovnice (FOTO: PR365 STUDIO)

Posebne tehnike rezanja

Svaki komad nakita donosi svoju priču i utjelovljuje preko 120 godina majstorske izrade i rezanja kristala. Posebne tehnike rezanja kristala i njihovog oblikovanja koriste se za naglašavanje sjaja i stvaranja izuzetne profinjenosti. Na ovaj način, svaki komad nakita koji dođe u prodavaonice je poseban i osobi koja ga nosi daje dodatnu dozu unikatnosti i luksuza.

Marina Matić na otvorenju (FOTO: PR365 STUDIO)
Renata Sopek prisustvovala otvorenju poslovnice (FOTO: PR365 STUDIO)

U Arena centru ponovno je otvoreno preuređeno Swarovski Wonderlux prodajno mjesto koje mami estetikom i predivnim komadima nakita. Ovim preuređenjem Swarovski je svom dućanu dao potpuno novo ruho. Uređenju dućana oduvijek se davala velika pažnja jer je želja Swarovskog svojim kupcima pružiti posebno iskustvo tijekom posjeta prodajnom mjestu.

Patite na markirane modne dodatke? U Zagrebu se otvorila nova trgovina s brendovima poput Prade, Longchampa, D&G…

Tako su, prije nekoliko godina, sve dućane pretvorili u kristalne šume u kojima su posjetitelji mogli uživati u arhitektonskom kristalnom čudu. Stoga ne čudi kako su i ovoga puta uređenju dućana dali veliku pažnju.

U Arena centru ponovno je otvoreno preuređeno Swarovski Wonderlux prodajno mjesto (FOTO: PR365 STUDIO)

Luksuz i magija

Svaki detalj pomno je promišljen, a predivna, nježno plava boja daje dodatan osjećaj luksuza i magije. Vizija kreativne direktorice Giovanne Engelbert oživjela je u novom konceptu prodajnih mjesta, uz poseban pristup bojama, veličinama i uređenju. Svaki kupac će dolaskom u dućan zakoračiti u imaginaran svijet u kojemu se spajaju znanost i magija.

Lana Gojak uveličala otvorenje u Arena Centru (FOTO: PR365 STUDIO)
Kolekcije nakita jednostavno ostavljaju bez daha, stigla i Petra Maroje (FOTO: PR365 STUDIO)

Kako bi i ovih blagdana svojim kupcima ponudili nešto posebno na policama su se pronašle, uz klasične, i dekoracije u božićnom duhu.

Kolekcije nakita koje se trenutno nalaze u dućanu jednostavno ostavljaju bez daha, a posebne igre dizajna i boja kristala garancija su kako će svatko moći pronaći onaj poseban komad nakita za sebe.


Komentari