Wolt Hrvatska pokreće višetjednu kampanju Summer of Wolt+

(FOTO: PR)

Vodeća platforma za dostavu u Hrvatskoj, Wolt, pokreće kampanju Wolt+ tjedni za sve korisnike Wolt+ usluge. Kampanja će trajati tri tjedna, od 3. do 24. lipnja, tijekom kojih će svim Wolt+ korisnicima bit dostupan popust do 50% prilikom narudžbe iz omiljenih restorana i trgovina.

Wolt+ je mjesečna pretplata od samo 2.99 €, uvedena krajem prošle godine, koja korisnicima nudi brojne pogodnosti, uključujući neograničen broj dostava za 0 € iz odabranih restorana i trgovina unutar definirane zone, uz brojne ekskluzivne ponude. Minimalna narudžba za dostave iz restorana pritom iznosi 7.50 €, 15 € za narudžbe iz trgovina te 20 € za narudžbe iz supermarketa, a usluga je dostupna u sedam gradova – Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Varaždin, Pula i Zadar. Dodatna pogodnost je probni period od 30 dana, tijekom kojeg novi korisnici Wolt+ usluge ne plaćaju naknadu za korištenje Wolt+ pretplate. Godišnja cijena pretplate iznosi 24,99 €, a Wolt je pripremio 30% popusta za sve koji se odluče na godišnju pretplatu. Ova usluga donosi veću pristupačnost, izbor i praktičnost korisnicima te veće uštede zahvaljujući brojnim ekskluzivnim popustima isključivo za Wolt+ pretplatnike, a dodatno potiče i poslovanje trgovina dostupnih na Wolt platformi.

(FOTO: PR)

Primjerice, neke od najpopularnijih hrvatskih trgovina, poput Studenca i bio&bio, nudit će popuste do čak 50% na svoj cjelokupni asortiman. Roto Svijet Pića, Deliiicije i Wolt Market također će nuditi popuste do 30%, s time da će Wolt Market uključiti proizvode malih i srednjih proizvođača, od kojih mnogi nose oznaku Plavi ceker. Sancta Domenica će ponuditi 10% popusta na cijeli JBL asortiman, a mnogi drugi pridružit će se sličnim popustima. Od popularnih restorana, Wolt+ korisnici moći će uživati u popustima omiljenih restorana kao što su Burger King, Umami, Submarine Burger, Milky, Pivnica Budweiser, Oldschool by Franko’s i mnogih drugih.

U samo dvije godine od globalnog lansiranja, Wolt+ se proširio na 20 tržišta, uštedjevši svojim korisnicima više od 70 milijuna eura. Osim toga, pokretanjem ove usluge, Wolt je potaknuo značajnu prodaju kod preko 75.000 trgovačkih partnera u prehrambenoj industriji i maloprodaji.

“Digitalne platforme za dostavu postigle su važnu ulogu u svakodnevnom životu i našim korisnicima donose značajnu uštedu vremena. U Woltu uvijek tražimo prostor za inovacije koje će unaprijediti iskustvo kupnje za naše korisnike i partnere. Tako s Wolt+ uslugom našim korisnicima nudimo još ugodnije i povoljnije iskustvo kupnje smanjenim troškovima dostave. Najveći benefit kroz uslugu Wolt+ ostvaruju korisnici koji učestalo naručuju putem platforme, ali i oni korisnici koji Wolt koriste tek nekoliko puta mjesečno. Osim naših korisnika, uslugom su oduševljene i naše partnerske tvrtke, restorani i trgovine koji su zabilježili značajan porast narudžbi od uvođenje Wolt+ usluge”, izjavio je Marin Šušnjar, General Manager u Wolt Hrvatska.

Platforma Wolt trenutno je dostupna u 35 hrvatskih gradova, a svoje proizvode i usluge na Woltu nudi na tisuće partnera restorana i trgovaca. Iako je u početku bio prvenstveno platforma za dostavu hrane, u posljednjih šest godina Wolt je znatno proširio svoju ponudu i danas je aplikacija koja gotovo u potpunosti može zadovoljiti sve potrebe svojih korisnika uz dostavu u roku od 30 minuta.


Više o tjednima Wolt+ i lokalnim ponudama potražite na LINKU.


Komentari