U Zagrebu otvoren novi institut za mršavljenje i estetiku: Oaza za relaksaciju koju treba svaka žena

Institut za mršavljenje i estetiku (Foto: Prestige)

Jedno od vodećih zagrebačkih mjesta gdje možete isklesati svoje tijelo do savršenstva ili pak pomladiti svoje lice, smjestio se u širem centru grada u ulici Alberta Ognjana Štrige 7. Zvučnim imenom Prestige, Institut za mršavljenje i estetiku zasigurno je svojim atraktivnim interijerom prilagođen potrebama svake moderne žene. Uz ugodnu i toplu atmosferu Institut je zamišljen kao Vaša mala oaza za relaksaciju gdje se možete opustiti od svakodnevnih obaveza i napornog tempa života.

Ciljanim tretmanima za oblikovanje tijela i mršavljenje a uz vodstvo stručnog osoblja, svaka žena može postići svoj cilj a to je vitka linija a da pri tome nije ugroženo njezino zdravlje. U Institutu će se pobrinuti da mršavite zdravo i pametno, pronađete savršenu kilažu za Vaše tijelo i osjećate se zadovoljno.

Institut za mršavljenje i estetiku (Foto: Prestige)

Ono što Prestige razlikuje od ostalih sličnih salona su programi prilagođeni individualnim potrebama svakog klijenta, uz detaljnu antropometrijsku body scan analizu tijela, nutricionistički pregled te individualni plan prehrane sastavljen s ciljem maksimalnih i dugotrajnih rezultata u gubljenju kilograma, oblikovanju tijela i uklanjanja ostalih nesavršenosti.

Ovaj Institut s ponosom ističe da od samoga početka veliku pažnju polaže na stalnu edukaciju kao i najnoviju aparaturu. Cilj im je svakoj ženi ali i muškarcima ponuditi najučinkovitije tretmane u borbi protiv prekomjerne težine te vrlo atraktivne tretmane lica.

Institut za mršavljenje i estetiku (Foto: Prestige)

Paleta programa i tretmana koje Prestige nudi vrlo je široka i raznolika, na jednom mjestu možete obaviti kompletne tretmane mršavljenja i oblikovanja tijela, Vodeće mjesto zasigurno pripada jednoj od trenutno najvećih inovacija dugotrajnog uklanjanja masnih stanica jedinstvenom 10D Zerona laseru s krio pločicama i elektrostimulacijom, već poznatom i od strane klijentica priznatom Med2 Contouru ali i Morpheusu 8 najnovijem microneedlingu s radiofrekvencijom za modeliranje lica i tijela.

Institut za mršavljenje i estetiku (Foto: Prestige)

Osim spomenutih uređaja zablistajte uz anti-age tretman pomlađivanja lica najnovijim 8D HIFU uređajem a posebnost je i da tretmane izvodi certificirana edukatorica s više od 8 godina iskustva rada koja je do sada uljepšala mnogobrojne žene i muškarce.


Institut za mršavljenje i estetiku (Foto: Prestige)

Svoje mjesto među uređajima pronašao je i Velashape koji mijenja način pristupa rješavanju problema celulita. Gotovo svaki drugi uređaj primijenjuje jednu ili kombinira možda dvije tehnike prilikom tretmana celulita. No ovaj uređaj kombinira istovremeno četiri različite tehnike a može se primjenjivati na sva ona područja gdje postoji celulit ili masno tkivo kako bi se smanjio obujam i sveukupno poboljšala struktura i tekstura kože.

U Institutu možete pronaći i one već dobro poznate uređaje limfnu drenažu, termo deku, kavitaciju i radiofrekvenciju kao i mnogobrojne druge uređaje.

Uvjereni smo da ćete među tretmanima koje Prestige nudi pronaći nešto što će i Vama uljepšati dan!

Institut za mršavljenje i estetiku (Foto: Prestige)


Komentari