Tražite posao iz snova? Pogledajte koje se prilike nude u Zagrebu

Posao (Foto: Posao.hr)

Na portalu posao.hr pronađite vijesti s tržišta rada te aktualna i primamljiva radna mjesta!

Financijska agencija / FINA zapošljava na poziciji Višeg specijalista za poslove podrške (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Opseg posla uključuje nadzor poslova vezanih uz podršku poslovnom sustavu koji se odnose na Fininu pokretnu i nepokretnu imovinu. Poslodavac nudi božićnicu, dar za Uskrs, regres te prigodnu nagradu za rođenje djeteta,. Možete se prijaviti do 17.10.2023.

BTS Company d.o.o. zapošljava Tehnologa – tehničkog savjetnika za alate (m/ž). Posao se obavlja u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 19.10.2023. Poslodavac nudi rad na neodređeno vrijeme uz probni rad, rad u međunarodnom timu, mogućnost napredovanja i obrazovanja te stimulativni osobni dohodak i službeno osobno vozilo.

Velekem d.d. zapošljava Prodavača / Blagajnika (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Opis posla uključuje savjetovanje i upoznavanje kupaca s asortimanom. Nude Rad na određeno uz mogućnost stalnog radnog odnosa. Prijaviti se možete do 20.10.2023.

Dragi Tatek d.o.o. / Caffe Bar Gumbak traži Konobara (m/ž). Poslodavac nudi fleksibilnost u dogovoru za rad preko tjedna i/ili vikendima te mogućnost rada preko studentskog ugovora ili ugovora o djelu. Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 17.11.2023.

Neva d.o.o. zapošljava na poziciji Tehnolog razvoja proizvoda (m/ž). Traže kreativnu i organiziranu osobu koja voli eksperimentirati, brzo uočava mogućnosti i preuzima rizik. U opisu posla se nalaze radovi na laboratorijskom razvoju formulacija kozmetičkih proizvoda te definiranje tehnološkog postupka izrade proizvoda. Mjesto rada je Sveta Nedelja. Prijaviti se možete do 20.10.2023.


Bauhaus-Zagreb k.d. zapošljava Prodavača (m/ž). Izabrani kandidat odgovoran je za prijem kupaca te za prodaju robe iz asortimana poslodavca u poslovnici. Poslodavac nudi trinaestu plaću, prigodne godišnje nagrade (uskrsnica, božićnica), kvartalne premije / neto nagrade za ostvarene rezultate, naknadu za topli obrok te djelomičnu naknadu za troškove prijevoza na radno mjesto. Mjesto rada je Buzin, a prijave se zaprimaju do 31.10.2023.

Nestiom-Improvement d.o.o. zapošljava Prodajnog predstavnika inovativnih proizvoda (m/ž) u Zagrebu. Traže stručne i ambiciozne pojedince koji će se pridružiti njihovom dinamičnom timu. Nude konkurentnu fiksnu plaću uz bonuse za postizanje prodajnih ciljeva te mogućnost sudjelovanja u obukama i radionicama te na raznim konferencijama i kongresima. Možete se prijaviti do 20.10.2023.   

Veterinarska ambulanta Šegota d.o.o. zapošljava Veterinara (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Zagrebu. Traže motiviranu, komunikativnu osobu koja želii napredovati u struci. U opisu posla se nalazi rad u ambulanti za male životinje. Novom djelatniku nude redovita i stimulativna primanja. Prijaviti se možete do 24.10.2023.

Distalis gradnja d.o.o. traži Inženjera građevine (m/ž). Opis posla uključuje sudjelovanje u planiranju projekata te priprema i vođenje gradilišta, projekata izgradnje, rekonstrukcije i održavanja. Novom djelatniku nude službeno vozilo, mobitel i računalo. Prijaviti se možete do 17.10.2023.

Primum d.o.o. zapošljava na poziciji Šef kuhinje (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Opis posla uključuje pripremu jela, nabavu i brigu o namirnicama, rad s ljudima, organizaciju posla i provođenje HACCP-a. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja, dodatnu zaradu, adekvatne nagrade i dodatne edukacije.. Prijaviti se možete do 15.10.2023.

Pretražite i portal posao.hr i pronađite posao koji volite!


Komentari