TRAŽE SE RADNICI! Ponuda top 10 poslova ovaj tjedan

Foto: Posao.hr

Put do pronalaska posla ne mora biti težak i dug! U suradnji s portalom posao.hr, donosimo vam najbrži i najlakši način da se prijavite na željeni natječaj putem njihove brze prijave! U nastavku pogledajte i njihovu ovotjednu ponudu od top 10 poslova. Sretno u potrazi!

Mamut Fortis d.o.o. / Arena traži Računovođu (m/ž). Potreban je kandidat koji ima minimalno 3 godine radnog iskustva na sličnim poslovima i dobro poznavanje rada na računalu. Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 15.06.2023. putem linka.

Pliva Hrvatska d.o.o. zapošljava Višeg specijalista financijskih operacija (m/ž) u Zagrebu. Traže se kandidati koji imaju višegodišnje iskustvo u računovodstvu i izvrsno znanje engleskog jezika. Poslodavac nudi mogućnost surađivanja s vrhunskim stručnjacima, rad u poticajnoj okolini i rad na najsuvremenijoj opremi. Prijaviti se možete do 26.05.2023. putem linka.

Bauhaus-Zagreb k.d. zapošljava Prodavača (m/ž). Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, popust za zaposlenike, naknadu za topli obrok te nagrade za ostvarene rezultate. Mjesto rada je Zagreb, Buzin, a prijaviti se možete do 09.06.2023. putem linka.

Amrest Adria d.o.o. zapošljava na pozicijama Zamjenika upravitelja restorana (m/ž), Mlađeg voditelja smjene (m/ž), Djelatnika u restoranu brze prehrane (m/ž) i Studenta u restoranu brze prehrane (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, dva slobodna dana u tjednu i praktični i online trening. Možete se prijaviti do 06.06.2023. putem brze prijave.

Super Igra d.o.o. / Residence Grupa traži Noćnog recepcionara (m/ž). Traži se ljubazan i gostoljubiv kandidat s razvijenim komunikacijskim vještinama. Mjesto rada je Zagreb – Dubrava. Prijaviti se možete do 31.05.2023. putem brze prijave.


Scalable Global Solutions d.d. zapošljava na pozicijama: Talent Searcher – Student (m/ž), Senior Hardware Design / Verification Engineer (m/ž), Software Development Engineer – Embedded Systems (m/ž), Junior Account Manager (m/ž), Junior Channel Account Manager i još 6 drugih pozicija. Natječaj je otvoren do 11.06.2023., a mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi rad u inovativnom i poticajom okruženju. Prijave se zaprimaju putem brze prijave ovdje.

Studenac d.o.o. zapošljava na pozicijama Junior Category Manager (m/ž), Category Manager (m/ž), Asistent upravljanja kategorijom (m/ž) i Specijalist M&A (m/ž). Poslodavac nudi stimulativna primanja i prilike za stručno usavršavanje i razvoj. Prijave se zaprimaju do 05.06.2023. putem brze prijave.

Metro Cash & Carry d.o.o. traži Viličarista (m/ž) i Radnika u skladištu u hladnim uvjetima (m/ž) u Svetoj Nedelji. Poslodavac nudi dva slobodna dana u tjednu, atraktivna primanja i organiziran prijevoz iz Zagreba. Prijavite se do 22.05.2023. putem linka.

Interaktivna Zabava d.o.o. / Igrandia zapošljava Asistenta u marketingu (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 28.05.2023. Poslodavac nudi početna mjesečna primanja 1100€ neto, godišnji bonus ostvaren na EBIT i mogućnost rada od kuće 50% vremena. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Pizza majstora (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi priliku za stalno zaposlenje i napredovanje, plaćene troškove prijevoza i pravo na božićnicu, uskrsnicu i sl. Možete se prijaviti do 24.05.2023. putem brze prijave.

Kako biste vidjeli mnoštvo raznovrsnih oglasa, zavirite na portal posao.hr. Garantiramo da ćete pronaći pravi posao za vas!


Komentari