PLOČE KOJE SU HEINZELOVU ULICU UČINILE POSEBNOM! Najnoviji trend u Zagrebu, donio ga je Beton Lučko

Foto: Beton Lučko

Ploče Lido proizvođača Beton Lučko još jednom su se pokazale kao broj jedan opločnik na tržištu, koji svoje mjesto pronalazi na objektima razne namjene, kako stambene, tako i trgovačke. Heinzelovoj ulici u Zagrebu udahnule su modernističku perspektivu te dašak glamura.

Najnoviji trend nepravilnih geometrijskih linija u uređenju eksterijera dotaknuo je i proizvodnju betonske galanterije. Ploča Lido kao novitet u proizvodnji betonskih opločnika dolazi do izražaja na javnim površinama, gdje je arhitektura modernistička te pomalo futuristička.

Foto: Beton Lučko

Tome sigurno pridonose i nepravilni konusni oblici, a različite boje i obrade daju dojam prostornog monopola. Postava opločnika obzirom na velike formate trebala bi biti strojna, ali iznimno precizna. Oni koji se odluče za Ploču Lido moraju još samo izabrati boju i površinsku obradu i radovi mogu započeti.

Foto: Beton Lučko

Betonske ploče za popločivanje su potvrđene kvalitete prema normi HRN EN 1339, što podrazumijeva zadovoljenje visokih trajnosnih svojstava.

Foto: Beton Lučko

Ploče su otporne na habanje, smrzavanje i djelovanje mraza i soli, protuklizne su i ekološki prihvatljive. Po njima je dozvoljen kolni promet, a imaju garanciju od dvije godine.

Foto: Beton Lučko

Elementi ploča Lido prodaju se isključivo na pune redove: Ploča Lido mala – 1 red = 1,16 m², Ploča Lido velika – 1 red = 0,95 m².

Foto: Beton Lučko
Foto: Beton Lučko


Komentari