Besplatni kondicijski treninzi: Počinju pripreme za žensku utrku koju vodi Mario Mlinarić

Foto: Promo

U utorak 21. svibnja počinju besplatne kondicijske pripreme za dm žensku utrku, koje će voditi magistar kineziologije Mario Mlinarić. Tijekom 25 dana, sve ljubiteljice trčanja i aktivnog života te one koje to žele postati, moći će sudjelovati u atletskim treninzima te treninzima snage i tonizacije, a učinak priprema imat će priliku testirati već u subotu 15. lipnja na dm ženskoj utrci.

Treninzi će se održavati radnim danom od 18 do 20 sati, na livadi između nasipa i kraja veslačke staze na Jarunu, dok će subotom i nedjeljom treninzi biti dostupni online, na dm-ovim profilima na Facebooku i Instagramu te na internetskoj stranici trening.com.

Besplatni kondicijski treninzi uvod su u dm žensku utrku, kojom će dm po trinaesti put potaknuti tisuće žena i djece na bavljenje sportom. I ove godine na Jarunu će se održati četiri utrke – ženska rekreativna utrka, ženska profesionalna utrka, utrka za djecu od 3 do 6 godina te utrka za djecu od 7 do 11 godina. dm je za sve uzraste pripremio bogat sportski i zabavni sadržaj, koji ove godine uključuje i zajedničko gledanje prvog nastupa hrvatske nogometne reprezentacije na Europskom prvenstvu u nogometu.

dm ženska utrka dio je dm-ovih aktivnosti usmjerenih na unapređenje zdravlja i dobrobiti žena te će za svaku kupljenu ulaznicu za utrku dm donirati dva pakiranja higijenskih uložaka za 14 osnovnih i srednjih škola, koje su se prijavile na natječaj {ZAJEDNO} za bolje sutra.

Ulaznice za dm žensku utrku možete kupiti u prodavaonicama dm-a i u dm online shopu do 14. lipnja ili na dan utrke na Jarunu. Cijena ulaznice za profesionalnu utrku je 15 eura, za rekreativnu 10 eura, a za dječju utrku 5 eura.

Više informacija o dm ženskoj utrci možete pronaći na internetskoj stranici www.dm.hr.



Komentari