ZALUDIO DRUŠTVENE MREŽE ‘MASKIRANJEM’ U GRUBNIĆA: Njegova priča ima i drugu stranu (FOTO)

Facebook

Marko Grubnić pao je u “aferi photoshop”, a fotografije satiričnog sadržaja vrlo brzo su postale glavni hit na društvenim mrežama.

Filip Lipotica, svestrani mladić iz Nina podigao je cijelu stvar na novu razinu te preko noći završio na prvim pozicijama hrvatskih portala. Iz prve ruke nam je ispričao kako se rodila ideja o Grubniću , a inače je sklon zbijanju šala pa je postao prepoznatljiv.

10584013_10208650268242590_503994602818913886_n

Svestrani Filip je konobar, DJ, ponekad kuhar i kako kaže mladi čovik pun ambicija i energije. “Mladi čovik koji zbog ovakvih cirkusa neće nikada otić’ u Kanadu radit.”, tvrdi naš sugovornik.

“Završio sam ugostiteljsku školu i radim kao konobar od 15-te godine, trenutno radim u Konobi Dalmacija u Ninu i jako sam zadovoljan poslom i ljudima koji me okružuju.”, nastavlja Filip koji je izazvao pravu pomutnju svojim humorističnim maskiranjem u Modnog mačka.

Zašto baš Grubnić?

Filip se za maskiranje u Marka odlučio iz nesebičnog i zapravo dobrog razloga.

“Ideja o Grubniču je pala s neba kao naručena i kad sam odlučio da ću biti njegov lik u maškarama sve se slagalo kao Tetris, želio sam samo da mladi poput mene vrate običaj maškara kojih nije bilo zadnje dvije godine u našem malom gradiću. Tehnologija zvana Facebook mi je omogućila da isti taj lik pretvorim u internetsku senzaciju!”, kaže ovaj osebujan mladić koji nije tražio medijsku pažnju.

“Što se tiče medijske pažnje nit’ sam je tražio, nit’ znam tko je plasirao sve u novine. U početku je bilo sve krivo plasirano gdje su ljudi zapravo mislili da sam bolesni UM željan medijske pažnje, no to je sad ispravljeno!”, tvrdi Filip i nadodaje kako smo mi pravi narod za narugati se svakome i svačemu, pa smo zato i posebni.

Jedna iz salona iz Danske! #newhaircut #fešhion #lovehair #markogrubnič #Danska #MAŠKARE

Posted by Filip Lipotica on Samstag, 30. Januar 2016

I prije se volio kreativno maskirati: “Ova slika mi je posebna…prije dvije godine u najpoznatijem klubu u Splitu gdje me zaštitar nije htio pustiti sa skijama u disko, pa sam se okrenuo i rekao da idem doma, no ipak me pustio.”, prisjeća se.

12666497_10208896482757799_1269875939_n

Ovaj zanimljivi mladić voli pomagati drugima

Prvi Advent u gradu Ninu pokrenula  se Filipova Mala Kuzina u kojoj je učio djecu zdravim navikama.

“Filipova Mala Kuzina je projekt nastao povodom prvog Adventa u Gradu Ninu, gdje sam ja dobio svoj štand i pripremao hranu. Dio moje zarade je bio utrošen u kuharsku radionicu u dječjem vrtiću Morska Vila Nin.

12473609_10208758536829237_8101247699161181669_o

Tu je 48 mališana pohađalo mali tečaj kužine kroz 2 dana, te sam kroz taj tečaj zapravo pokazao djeci što je zdrava hrana, i moju ljubav prema istoj.”, objašnjava i kaže kako ga takve stvari danas čine sretnim i zbog toga ne bi nikad otišao odavde. Nada se da će taj projekt jednog dana postati humanitarna udruga!

Sklon je šalama i živi punim plućima

Nisu mu zanimljivi mobiteli i tehnologija i voli ekstremne sportove i zabavu.

“Nemam 67 godina da sjedim doma za mobitelom, laptopom i ostalim nebitnim stvarima koje me ne zanimaju toliko.”, kaže Filip i nadodaje kako je najluđa stvar koju je napravio uz ovu zafrkanciju s Modnim mačkom, 10 bungee jump skokova na Zrću. Često vikendom dođe iz izlaska u podne doma s kruhom u ruci za obiteljski ručak! Za ljude koji hine da žive na visokoj nozi kaže:” Živimo u svijetu lajkova,gluposti i ničeg pametnoga…”.

Mi želimo da se maškare vrate u njegov grad, a Mala Kuzina zaživi u punom sjaju!


Komentari