(VIDEO) Hrvatska u finalu Eurosonga! Njegova izvedba oduševila je svijet, Jacques se iz Kijeva svima zahvalio na podršci

Jacques Houdek (Foto: Zagreb.info)

Hrvatska prošla u finale! Bravo, Jacques!

HRT-ov predstavnik na 62. natjecanju za pjesmu Eurovizije Jacques Houdek s pjesmom My friend večeras je, jedanaesti po redu, nastupio u okviru druge poluzavršne večeri toga najpopularnijeg televizijskog natjecanja u Europi, koje se ove godine održava u ukrajinskoj prijestolnici Kijevu. Odličnim nastupom prošao je u finale i u subotu 13. svibnja predstavljat će Hrvatsku u finalu Eurosonga!

Nastup Jacquesa Houdeka naprosto je oduševio svijet, ljude u Kijevu i gledatelje ispred malih ekrana!

Ispod videa na službenoj stranici više je od 500 komentara, a video je podijeljen preko 400 puta!

Ljude diljem svijeta Jacques oduševio svojom originalnom izvedbom, zavidnim glasovnim sposobnostima i nevjerojatnim prelaskom iz pop pjevanja u operno pjevanje, odnosno dva glasa. Mnogima je izmamio osmijeh na lice. Izvedbu su u komentarima opisali čarobnom, maštovitom, nevjerojatnom, a Jacquesa prozvali novim Pavarottijem.

Nastup su gledali i Kanađani, koji su komentarima kazali da su i tamo pustili suzu od silnog ponosa.

Jacques je, osim čestitki iz inozemstva, dirnuo i Hrvate i Hrvatice, koji su mu na njegovu službenom profilu kazali da Hrvatska nikad nije imali ovako dobrog pjevača i da se iznimno ponose svojim predstavnikom. Mnogi su se naježili i od ponosa zaplakali.

Također, njegovi obožavatelji smatraju da je večeras njegova izvedba bila – najbolja.

„Vrh. Svi se mogu sakriti. Kakav glas, Kakva energija. Pohvala za tri glasa iza tebe, nadopunjavaju tvoj glas savršeno“, kazali su obožavatelji u komentarima.

Iz Kijeva se javio i sam Jacques Houdek uz glazbenu pratnju, a momci su u odličnom raspoloženju. Naš predstavnik kazao je kako se nada da nije razočarao Hrvatsku i zahvalio se svima na podršci.

Nakon što su Jacques Houdek i njegov tim 3. po redu koji su prošli, slavlje je počelo, svi su u odličnom raspoloženju, a Jacques s ponosom nosi hrvatsku zastavu! U kameru je ponosno viknuo: “Ovo smo napravili za Hrvatsku!”

Obožavatelji u komentarima čestitaju Jacquesu, iskazuju mu poštovanje i ponos.


Komentari