U BB kući nastupa Sodoma i Gomora! Evo što nas očekuje u NAJMORBIDNIJOJ kući u regiji

Facebook

Zbog kroničnog nedostatka razvrata ušla Mirjana, dok je Vesna dovedena kao pojačanje za umirovljenički dio, tko zna možda nastane penzionerski klan.

Ima li kraja apsurdima u Big Brotheru, od transrodne osobe sa zabranom prilaska obitelji, ekspresnog seksa, golotinje, prostačenja i pretjeranog opijanja pa sve do izrugivanja romskoj obitelji zbog specifičnog načina kojim se izražavaju. Taman kad pomisliš, “‘Ajde počeli su ih napokon izbacivati”, oni u kuću odluče pustiti nova dva stanara. Prva stanarka, Vesna Bartolić dolazi iz Rijeke i od prije je poznata iz emijsije “Tri, dva, jedan. Kuhaj”, druga stanarka, Mirjana Praizović iz Banja Luke, nije ni po čemu poznata, no, uskoro će vjerojatno postati.

Vesna Bartolić, gospođa u godinama opasna konkurencija lajavoj Zorici 

Pa dobro, gospođo Vesna, što vam treba ovo. Imate gotovo 60 godina, kći i unuku, kažete živite sa suprugom u prekrasnom Zadru i uživate u umirovljeničkim danima. Što će vam onda dolazak na najmorbidnije mjesto u regiji. Glavnu nagradu nećete osvojiti, to je gotovo zajamčeno. Imate se namjeru upuštati u spolne odnose s nekim od ukućana? Tuširate se goli pa potom šećete po kući tako da vam malo malo nešto izviri? Podrigujete i ispuštate vjetrove svakih 10 minuta i tako pokušavate biti smiješni? Volite ogovarati ljude s kojima živite čim se okrenu? Imate namjeru prevariti muža i napraviti od showa lošu meksičku sapunicu? Nekako mi se čini da ne ispunjavate osnovne uvjete koje BB traži. OK, sudjelovali ste u kulinarskoj TV emisiji i došli do finala, možda im nedostaje kuharica pa ste zato pozvani u kuću. Možda ste mislili kako vam je ovo prilika da pokažete kako znate kuhati. No, trebali ste razmisliti prije kome kuhate. Hrpi napaljenih i pohotnih klinaca i vulgarnih osoba u godinama koje samo smišljaju kako će napakostiti ostalim ljudima s kojima dijele (ne)sreću u kući. Nisam siguran da će kamere često zumirati u vaše tanjure pored silnih golih tjelesa i 24-satnih prepirki koje samo što ne završe fizičkim obračunom. Možda su vas doveli da budete konkurencija drugoj gospođi u godinama Zorici ipak gospođa je gospođi vuk, a možda nastane i umirovljenički klan. Tko zna možda ćemo dogodine gledati umirovljenički BB, penzionerima je ionako dosadno i samo kukaju da nemaju s kim pričati. Zamislite samo to, svađa od ranog jutra tko ima mekšu stolicu, kome se klima zubna proteza, tko ima veći tlak, a tek seksualni odnosi, sigurno bi se našao jedan koji često zamjeni tablete za tlak, Viagrom. Sve u svemu, gospođo Vesna, ovo vam stvarno nije trebalo.

Mirjana Praizović iz Banja Luke voli starije muškarce. Antone, pripremi “kalabaster”

Sve što je “nedostajalo” ovoj nakaznoj kući je sinoć napokon stiglo. Kao da nije bilo dosta prostakluka, pokazivanja intimnih dijelova tijela i neumjesnog ponašanja u udarnom televizijskom terminu pa ste to odlučili još malo podebljati. Druga stanarka dolazi iz Banja Luke, kaže radi kao hostesa po klubovima, ali najviše se ponosi svojim silikonima i uživa hodajući gola. Silikoni su joj ponos i dika, ali još bi ih povećala za koji kubični centimetar. Normalno, druži se samo s muškarcima, a kako smo vidjeli do sada u kući samo što ne počnu posljednji dani Rima. Priznaje voli starije muškarce, što bi moglo idealno leći stanaru Antonu Kopajtiću koji je opsjednut falusom (kalabaster- veliki penis), Antone pala ti je sjekira ili nešto drugo u med. Kaže kako je u srednjoj školi bila sama sa 26 muškaraca u razredu i osjećala se kao kraljica, a kako u kući imamo nekoliko “kraljica” moglo bi osim golotinje biti i čerupanja. Kad smo već nekoliko puta spomenuli golotinju, Mirjana je izjavila kako bi rado uvela pravilo da svi budu goli par sati dnevno, vjerojatno zato što, kako kaže, ima nekoliko tetovaža na intimnim dijelovima tijela. Uvelo se novo pravilo ili ne, vjerojatno ćemo uskoro vidjeti prekrasne crteže po Mirjaninu tijelu. Očito je publika postala malo izritirana nedostatkom snošaja i razvrata u kući pa im se 22-godišnjakinja činila pravim rješenjem za popunjavanje nekih rupa nastalih odlaskom Steffani kod romske obitelji.

>>>DJEVOJKA KOJA JE ZGROZILA REGIJU: Evo tko je zapravo Steffani Banić!

>>>5 NAJBIZARNIJIH BB STANARA IKAD! Narkomani, žene upitna morala i još svašta… (VIDEO)


Komentari