STEFFANI VS. BARBARA: ‘Soraja je za tebe BOG, TI SI MALA K**VETINA’ (VIDEO)

Screenshot

Okršaj alfa ženki BB kuće.

Steffani je pred ostalim stanarima napala Barbaru i to zbog koga drugog, nego Ervina. Očito mlada vampirica još uvijek osjeća nešto prema njemu. Svađa je krenula jer je Steffani rekla Barbari kako namjerno provocira Ervina pogledima i zavodničkim zamasima kada prolazi pored njega.

Barbara je negirala te optužbe, a bijesna suparnica nastavila je s riječima. Rekla joj je kako je umišljena i kako je došla oprati svoj obraz koji je vani isprljan. Također ju je prozvala da prodaje svoju jeftinu priču te kako vani troši ogromne količine novca.

U uzavrelom svadljivom tonu dotakle su se i Soraje: “Soraja je za tebe Bog, ti si mala k**vetina”, odbrusila je bijesna Steffani. Ostali ukućani su stali između djevojaka kako se ne bi fizički obračunale i ne daj Bože oštetile Barbarino lice. Onaj zbog kojeg je i došlo do ovako žestokog sukoba šutio je kao zaliven.

Sve je očitija podjela u kući, klan Barbara i klan Steffani, temperament protiv pritajenosti. Sudeći po reakcijama klan temperamentnih ide u sigurnu pobjedu sa Steffani na čelu.

Upozoravamo čitatelje da je video uvredljivog sadržaja i nije primjeren za mlađe od 18 godina.

Svađa! Stefani napala Barbaru! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Mittwoch, 14. Oktober 2015

>>>Mirjana POTPUNO GOLA pred Ervinom, ON PRIZNAO kako bi spavao s njom (VIDEO +18)

>>>DJEVOJKA KOJA JE ZGROZILA REGIJU: Evo tko je zapravo Steffani Banić!


Komentari