Steffani majka ne smeta, u krevetu do ODALA SE SIROVIM STRASTIMA (VIDEO)

Ljubav u kući cvate, a veza između Steffani i Đorđa dobila je novi stadij.

Novi BB par Steffani i Đorđe svakim danom sve su odvažniji. Počeli su jednostavnim dodirima, milovanjima i druženjem, a potom nastavili s ljubljenjem u javnosti, da bi jučer, eto, prešli na novu razinu. Novi par jedva se suzdržao da ne oslobodi sve sirove strasti koje se izgleda već dugo gomilaju.

Nakon što su svi zaspali, Steffani i Đorđe otpočeli su svoju noćnu akciju. Svega nekoliko metara udaljeni od Steffanine majke Katje, par je počeo s “hrvanjem” koje je zamalo prešlo u nešto više, ali na vrijeme su se zaustavili. No, kako je krenulo u svega nekoliko dana došli su od benignih dodira do naskakivanja, a poznavajući Steffanine dosadašnje odnose s muškarcima u kući ne gine nam novi BB seks.

Činjenicu da ćemo uskoro opet svjedočiti BB snošaju potvrdio je i Đorđe koji je kratkim i jasnim odgovorom dao do znanja kako mu je došlo vrijeme da obavi svoje potrebe. Na pitanje Big Brothera s kim bi bio da nije sa Steffani, Đorđe je odgovorio, “Ja bi sa svakom probao, ali je Steffani jedina koja hoće”. 

>>> GORAN I LEJLA završili u ljubavnom klinču ISPOD PLAHTI (VIDEO)

>>> THE BEST OF STEFFANI BANIĆ: Ovi trenutci obilježili su Big Brother (VIDEO 18+)

>>> KAKAV SHOW!: Steffani i Ervin prekinuti u ‘akciji’, skoro došlo do tučnjave (VIDEO)


Komentari