ŠPRAJC ISMIJAO NOVOG ŠEFA HRT-a: Pročitajte komentar na Kovačićeve rošade na Prisavlju (FOTO)

Facebook

Siniša Kovačić kao novi šef HRT-a donio je velike promjene na Prisavlje.

Nakon što su se na HRT-u dogodile velike rošade pa su tako smijenje Maja Sever s mjesta voditeljice redakcije Hrvatske uživo, Mirna Zidarić s mjesta urednice sporta u Dnevniku 2 te Tatjana Munižaba s mjesta urednice Dnevnika 3, čistka na HRT-u se nastavlja pa je tako, između ostalog, ukinuta i legendarna emisija Montirani proces.

>> PROCURILA SNIMKA SPORNE EMISIJE: Je li ovo razlog zašto je ‘Montirani proces’ skinut s HRT-a (VIDEO)

U nedjelju je također smijenjen i urednik unutarnje politike Hrvoje Zovko te niz urednica i urednika, a cijelu situaciju komentirao je urednik i voditelj RTL Direkta te bivši HRT-ovac, Zoran Šprajc čija je medijska kuća u posljednjih mjesec dana dovela dva velika i jaka imena: Danku Derifaj i Mirjanu Hrgu.

Kako će se sve ove smjene i nova programska shema odraziti na gledanost HRT-a i tko će se zadnji smijati, tek preostaje za vidjeti.

Podsjetimo, u središnjemDnevniku će pak biti znatno produljen sportski blok, trajat će deset minuta, a u studiju će se izmjenjivati voditelji Lana Banely, Ante BrkljačićMihovil Horvat.

Urednici Dnevnika 2 od sada su Dražen Majić, Anja Konosić, Dijana Čović te Branko Nađvinski.

Naime, smijenjena je i urednica gospodarstva Eliana Čandrlić,zatim urednica kulture Tamara Džebić Šaljan, urednik Zagrebačke panorame Saša Pavković, urednica deska Iva Repač, pa urednik medijskih sadržaja DraganNikolić, izvršni urednik Dnevnika Oliver Dražić te voditeljica Operativnog planiranja Andreja Oreč.

HRT je u poslijepodnevnim satima objavio da će Dnevnik 3 od sada voditi Damir Smrtić i Petar Vlahov. Emisiju će uređivati i Darko Šokota te Stela Kolar Borovčak, koja je i dosad obavljala taj posao.

”’Glavna zadaća nove uredničke i voditeljske ekipe bit će donositi najvažnije vijesti koje su se dogodile poslije 20 sati, dakle nakon središnjega Dnevnika HRT-a”, poručili su s Prisavlja.

>>> HRT POČEO HVATATI STUDENTE! Imate li neki od ovih uređaja morat ćete plaćati 80 kuna!

>>> ZORAN ŠPRAJC ISMIJAO OREŠKOVIĆA: Na ovaj njegov komentar, nećete ostati ravnodušni (FOTO)


Komentari