NOVI ISPADI BB STANARA ‘Kakvu GUZU imaš, jao. Napokon je ušla GUZA u Big Brother’ (VIDEO)

Klan pohotnika, kojeg sačinjavaju Goran, Luća i Đorđe, donio je jednoglasnu odluku kako Jozefina ima najbolju stražnjicu u kući.

Goranu izgleda jako prija muško društvo koje mu je pružio Đorđe, pa sada svakoga dana sjedi u suncem okupanom dvorištu BB kuće i zajedno s njim komentira ukućane. Nova žrtva Goranovih komentara je novopridošla stanarka Jozefina. Mlada majka i supruga mami uzdahe otkako je ušla u kuću, a pogotovo one Gorana, koji je razjapio usta čim ju je prvi puta ugledao. Moramo uzeti u obzir kako muškarcima nakon 50 i nešto dana bez svojih životnih partnerica vjerojatno nedostaju intimni odnosi pa ih hvata svojevrsna kriza i onda su podložniji barem komentiranju svojih sustanarki.

Klan pohotnika, kojeg sačinjavaju Goran, Luća i Đorđe, donio je jednoglasnu odluku kako Jozefina ima najbolju stražnjicu u kući. Naravno, komentar nisu zadržali za sebe već gotovo uglas dobacivali Jozefini i pritom ispuštali neartikulirane zvukove.

Big Brother je pozvao Jozefinu u ispovjedaonicu, a okuraženi Goran je stao dobavicati. “Pa tek smo počeli da je posmatramo, što nam je već odvodiš”, krenuo je Goran, a nastavio Đorđe, “Tebra, što si nam je odma’ odveo. Kakav zadnji trap imaš, jaoooo“, komentirao je Đorđe i počeo ispuštati zvukove. “Napokon je ušla guza u Velikog brata”, završio je pohotnički ispad Goran.

Kako muškarci komentarišu Jozefininu zadnjicu.

Kako muškarci komentarišu Jozefininu zadnjicu. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Dienstag, 27. Oktober 2015

>>>Evo tko su ZAPRAVO NOVI STANARI BIG BROTHER kuće (VIDEO)

>>>Zašto je Luća toliko nervozan, ‘PERE’ li ga možda KRIZA? (VIDEO)


Komentari