NI ZA OVU VODITELJICU NEMA VIŠE MJESTA NA HRT-u? ‘Valja znati kad je zabavi kraj’

wikimedia.org

Čak dva desetljeća provela je na HRT-u.

Da će se Mirna Zidarić ipak vrlo brzo snaći u novim radnim pobjedama pokazuje i činjenica da su na adresu ove poznate HTV-ove novinarke zasad stigle tri ponude, od kojih je samo jedna od njih televizijska.

“Život nije bajka, ja nisam Pepeljuga…(ajde!)…valja znati kad je zabavi kraj i otići tik prije ponoći????????????… jer već na sljedećoj stubi mozda čeka nova prilika u bijeloj opravici”, napisala je Mirna Zidarić ispod fotografije s odmora u Abu Dhabiju, što su mnogi protumačili kao njezinu oproštajnu poruku uoči odlaska s HRT-a.

Podsjetimo, Zidarić je nedavno smijenjena s mjesta urednice sporta u Dnevniku 2, a nakon toga su se javila sve glasnija nagađanja o njezinu potpunom odlasku s televizije, što s razbuktalo i ovim statusom.

Kako doznaje tportal, Zidarić je odlučila reći “zbogom” televiziji koja je obilježila dva desetljeća njezine karijere. Da će se ipak vrlo brzo snaći u novim radnim pobjedama pokazuje i činjenica da su na adresu ove poznate HTV-ove novinarke zasad stigle tri ponude, od kojih je samo jedna od njih televizijska.

Naime, Mirna Zidarić urednički posao u sportskom programu HTV-a obavljala je od 2011. godine, a na HTV-u sveukupno radi već 20 godina.

>>>JE LI VAM NEDOSTAJALA? Ova bivša HRT-ova voditeljica vraća se na male ekrane

>>>OVA HRT-ova EMISIJA DOŽIVJET ĆE VELIKU PROMJENU: Vraća se poznata špica i još poznatiji voditelj (VIDEO)


Komentari