FILM O OBITELJI KOSTELIĆ OSVAJA AMERIKU: Nevjerovatna priča koja ostavlja bez daha (FOTO)

PRESS

Impozantna priča o vrhunskom uspjehu, odricanju i borbi legendarne sportske obitelji.

Na ekskluzivnoj premijeri 5. veljače uz brojne poznate uzvanike i svjetske producente, u jednom od najpoznatijih kina na Beverly Hillsu, predstavljen je američkoj javnosti dokumentarni film o nevjerojatnom uspjehu jedne od najpoznatijih svjetskih sportskih obitelji – obitelji Kostelić.

Bruno Kovačević, Janica i Ivica Kostelić; Krešimir Renzo Prosoli

Velik broj uzvanika imao je priliku vidjeti priču o Janici i Ivici Kostelić koju je autor filma Bruno Kovačević, rukovoditelj Produkcijskog odjela Sport na Hrvatskoj radioteleviziji snimao 23 godine prateći obitelj Kostelić od samog početka.

Janica i Ivica Kostelić

 

U čak tri večeri prikazivanja film je ispunio dvoranu gledateljima i velikim oduševljenjem, a nakon Los Angelesa film kreće u osvajanje publike na prestižnim američkim filmskim festivalima jer je dokazao da za to itekako ima potencijala.

Gnothi Seauton

“Spoznaj samog sebe” dirljiva je priča o požrtvovnosti, odricanju i borbi ove izvanredne obitelji, a publika ga je sjajno prihvatila.

Janica, Elin i Ivica Kostelić

Na premijeri su, uz Janicu i Ivicu koji je došao sa suprugom Elin, bili dobitnik Emmyja i distributer filma za američko tržište Jonathan Lee Smith, dvostruki dobitnik Oscara Lesile Diley, nagrađivani japanski redatelj Ted Fakuda, glumica i bivša Miss SAD-a Jane Park Smith, glumac Danny Arroyo.

Krešimir Renzo Prosoli, Andro Vlahušić, Bruno Kovačević, Siniša Grgić, Ivica Kostelić

Uz njih su se ojavili i hrvatski konzul u Los Angelesu Siniša Grgić, dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić, producent filma i direktor marketinške agencije Real grupa Krešimir Renzo Prosoli  generalna direktorica Adria Medije Zagreb Ivona Čulo, desetak svjetskih producenata i brojni poznati uzvanici iz svijeta filma i sporta.

 

 


Komentari