BLAMAŽA HRT-ove VODITELJICE: Ovo je neviđena sramota, pogledajte i zašto (FOTO)

Screenshot HRT

HRT je prilično bezuspješno pokušao prikriti vijest da je Karamarko, po tko zna koji mjesec za redom, najnegativniji političar.

U vrijeme Hladog rata postojala je priča o tome kako su ruske novine objavile vijest o utrci između Rusa i Amerikanaca. Priča ide ovako: “Utrkivali se Rus i Amerikanac na sto metara. Amerikanac završi prvi, a Rus drugi. Sutradan je u ruskim novinama izašao naslov ‘Naš Rus u utrci zauzeo odlično drugo mjesto, Amerikanac predzadnji’“.

No, to što je nekad bila smiješna priča, u Hrvatskoj je upravo postala stvarnost. Naime, HRT je prilično bezuspješno pokušao prikriti vijest da je Karamarko, po tko zna koji mjesec za redom, najnegativniji političar.

Screenshot HRT
Screenshot HRT

Urednica i voditeljica Marta Šimić Mrzlečki, govoreći u popodnevnom Dnevniku o najnegativnijim političarima prema rezultatima najnovije ankete Promocije plus, pokušala je sakriti Karamarkov negativni rejting.

“Najpozitivnija političarka je Kolinda Grabar Kitarović sa 19,6 posto, a iza nje je Zoran Milanović sa 13,1 posto. Zoran Milanović ujedno je i najnegativniji političar sa 20,7 posto, a ispred njega je već duže vrijeme Tomislav Karamarko sada sa 37,4 posto”, ispalila je HRT-ova voditeljica kojoj je Milanović najnegativniji političar iako Karamarka skoro pa duplo više ispitanih smatra negativnijim, prenosi Index.hr.


Komentari