BIG BROTHER PRETJERAO: Mika skoro doživio infarkt, Tina bila sva u panici (VIDEO)

Stanarima je Big Brother priredio dobru dozu straha od koje su neki gotovo doživjeli infarkt, a neki bježali u panici.

Big Brother je ovoga puta ipak malo pretjerao. Proteklog tjedna nad stanarima su provođeni psihološki eksperimenti, a ovotjedni zadatak mogao bi ih stajati zdravlja. Naime, Brat je odlučio kako je ovaj tjedan vrijeme za testiranje njihovih sposobnosti preživljavanja, to jest, stanari će tjedan dana živjeti kao izviđači.

Podjeljeni su u tri tima, a na čelu svakoga je jedan od stanara iz prošlog BB-a. Duško vodi zeleni tim, Nirmal vodi žuti, a Horvat ljubičasti. U zelenom timu su Goran, Giba i Mika, Steffani i Duško, žuti tim sačinjavaju Tina, Mujaković, Nirmal, Zorica i Mirjana, a ljubičasti Rada, Darko, Barbara, Katja i Horvat.

Stanari sve orboke moraju spremati na vatri zapaljenoj u dvorištu koju moraju cijelo vrijeme održavati, a u dvorištu u svakome trenutku moraju biti dvoje izviđača koji će tamo morati i spavati.

No, zadatak se i nije činio tako strašnim sve do trenutka kada su počele mini-igre. Big Brother ih je odlučio počastiti dozom straha koji će pamtiti za cijeli život. Postavio im je kutije sa zmijama i kukcima, a stanari su morali gurnuti glavu unutra i to na 30 sekundi.

Mika je to jako teško podnio i jedva kroz suze, jecaje i vriskove gurnuo glavu u kutiju. Činilo se kao da će ga udariti infarkt.

Mika je imao blizak susret sa zmijom.

Mika je imao blizak susret sa zmijom. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Samstag, 21. November 2015

Tina je pak na sam pogled na kukce počela panično bježati, a pravi izazov joj tek slijedi jer ona svoju glavu još nije zavukla u horor kutiju.

Ovo morate pogledati. Tinin panični strah.

Ovo morate pogledati. Tinin panični strah. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Samstag, 21. November 2015

>>> NOVI ‘POKOLJ’ U BB KUĆI: Steffani zasula Ervina salvama psovki (VIDEO)

>>> Đorđe uvredama UNIŠTIO ZORCU I NATJERAO JU U PLAČ


Komentari