BIG BROTHER NAMJEŠTEN, OBMANJENI STANARI I JAVNOST: Ovaj video dokazuje bolesnu ‘bratovu’ igru (VIDEO)

en.yibada.com

Nije tajna kako gledatelji Big Brothera od samog početka showa nagađaju da je čitava igra namještena, a ovaj video samo je potvrdio njihove sumnje. Nikad osebujniji likovi unutar Big Brother kuće mjesecima su zabavljali gledatelje diljem regije. Seks između stanara pao je već na samom početku, a glavni akteri bili su Steffani i Ervin. Međutim, zanimljivo je kako je javnost upravo splitsku vampiricu,  unatoč brojnim kritikama na njezin račun, vidjela kao pobjednicu ovogodišnjeg izdanja regionalnog Big brothera. Igra se naposljetku nešto drugačije odigrala, Steffani je odlučila napustiti kuću u koju se na nagovor produkcije nakon izvjesnog vremena i vratila. Međutim, tek nakratko, drugim riječima kako bi dodatno usijala atmosferu među stanarima i na vrhuncu ih napustila.

>>> DJEVOJKA KOJA JE ZGROZILA REGIJU: Evo tko je zapravo Steffani Banić!

Steffani odlazi, a ostaje Ervin koji je ujedno i jedan od ovogodišnjih finalista Big Brothera, zajedno s Goranom, Barbarom i Darkom. Vrlo često ismijavan i izrugivan zbog svojih ženskastih manira, fatalne zaljubljenosti u Barbaru te loše opće kulture, Ervin se kao takav publici očito svidio pa ne čudi što mu javnost daje velike šanse za ovogodišnjeg pobjednika jer naime, ”žrtve” unutar kuće često su znale biti i pobjednici prošlih sezona ovog popularnog showa. Sjetimo se samo primjera Marijane i Nemeša, a koliko god se cijela psihologija i smisao Big Brothera činila morbidnom, na to su nas stručnjaci također upozoravali.

”Ovakve emisije loš su primjer onima koji ne znaju što bi sami sa sobom. Iako se na prvu čini kako je riječ o čistoj zabavi, ovakvi showovi su sve samo ne bezazlena zabava već na određene skupine ljudi, mogu utjecati jako negativno.”, kazao je ugledni psiholog Ivan Modrušan za portal zagreb.info.

>>> OČEKUJE NAS NAJMORBIDNIJI BB IKAD! STRUKA UPOZORAVA: ‘Ovakvi showovi nisu nimalo bezazleni’

Goran sve izgledniji pobjednik

Iako je za vrijeme boravka u kući najviše puta bio nominiran, Goran je u kući ostao do superfinala, a prema nekim anketama, trebao bi biti i pobjednik ovogodišnjeg Big Brothera. Stanrima koji su ga iz tjedna u tjedan nominirali nije bilo jasno kako je to moguće, a video u kojem Big Brother i Goran razgovaraju vezano za zadatak u kojem je ovaj odbio sudjelovati, kod gledatelja je probudio sumnju kako je cijela igra namještena.

 

”Ti ćeš prilikom izlaska iz kuće sigurno biti najzadovoljniji onim što svakog ukućanina brine, a to je kako je prikazan vani… S te strane znat ćeš da mnoge stvari koje su ukućani radili nisu prikazane, a među njima su i neke stvari koje si i sam napravio. Stanari se najviše boje onog negativnog što su radili. S te strane ti si zbog raznih okolnosti imao sreće da neki incidenti i negativni ispadi nisu došli do publike. Zbog toga neki ukućani možda ne razumiju što se događa, ali sve je to samo splet okolnosti. Tu je sreća bila na tvojoj strani. Veliki Brat to ne smatra svojim potezom već spletom okolnosti”, tješio je Veliki Brat Gorana…

Je li riječ o još jednom podmetanju Big brothera te skretanju pažnje s osobe koja je pravi pobjednik showa, saznat ćemo uskoro. Na kraju, jedno je sigurno – Big brotherov eksperiment uspješno je proveden jer na kraju, nisu samo stanari ti kojima se manipuliralo. Srećom, bolesna ‘bratova’ igra bliži se svome kraju.

>>> PROČITAJTE NEUVJERLJIVO OBJAŠNJENJE o namještanju Big Brothera (VIDEO)

>>> BIG BROTHER PRETJERAO: Mika skoro doživio infarkt, Tina bila sva u panici (VIDEO)


Komentari