SAŠA KAŽE DA MU JE BIG BROTHER SPASIO ŽIVOT: Marininom zaručniku ‘pukao film’, javno ju ostavio (FOTO)

Facebook

Odnos Marine i Romana u Big Brother kući nagnao je njezinog zaručnika na razvrgavanje zaruka.

Marinin zaručnik, Saša Muhek prvotono nije smatrao da je taj odnos nešto više od samog prijateljstva, no uskoro je shvatio kako ne može tolerirati to što se događa između Marine i Romana.

Nedavno je i sama Marina rekla stanarima da se boji kako je njezin odnos s Romanom prikazan na televiziji, a očito su se njezine najcrnije slutnje počele ostvarivati. Saša je za RTL izjavio što misli o Romanu i odnosu između njega i Marine.

12509207_10207579827349435_6212153513441680367_n

“Profesionalno sam se bavio nogometom do svoje 27. godine i iz tog razdoblja poznajem Romana. On je propalica i nikome nije jasno kako je moguće da se Marina toliko zbližila s njim. Moj i Marinin dogovor prije njezinog ulaska u Kuću je bio potpuno drugačiji i sigurno je da nije bilo to da se s nekim mora zbližiti – priča Saša pa nastavlja:

Poznajem Marinu i vjerujem da se nakon prvog tjedna prepala da bi mogla ispasti pa je nakon toga odlučila nešto poduzeti kako bi zainteresirala gledatelje. Ali nije trebala napraviti ovo što je napravila. Po njezinim pokretima, gestama, govoru vidim da ima nešto više od prijateljstva s Romanom, a ako imaš nekoga tko te vani čeka, onda moraš imati i granice. Dao sam joj slobodu, ali neke stvari ne toleriram.”, kazao je Saša.

Okončao zaruke s Marinom

Saša je zahvalan BB-u jer mu je, tvrdi, spasio život.

bb

“Mene nakon izlaska iz Kuće neće naći, za mene ona više ne postoji i nema opcije da se situacija izgladi. Zahvalan sam Big Brotheru što mi je otvorio oči i spasio život “, odlučno je ustvrdio Saša koji je u vezi s Marinom bio dugih pet godina.

“Dovoljno sam samostalan i sposoban da bih dozvolio da me netko ovako šamara. Imam svoj život u kojem je trebala biti i Marina, ali njoj sada više nema mjesta u njemu. Na ovih pet godina provedenih s njom gledam kao na životno iskustvo”, iskreno je poručio Saša.

“Mnogima bi to bio šok, ali ja se budim sretan jer znam da sam izbjegao životnu pogrešku”, zaključio je Marinin bivši zaručnik.


Komentari