ŽEŠĆE NE MOŽE! TOP PET TRAČEVA o kojima i danas bruji cijela Hrvatska (FOTO)

Facebook/Jelena Rozga

Da, da za nama je još jedna godina. I priznat ćete, obilježile su je brojne poznate face! Točnije, sočni tračevi iz njihovih burnih života kojih je bilo na pretek.

Izdvojili smo 5 najvrelijih tračeva koji su potresli javnu scenu, ali i državu. O njima smo razgovarali na kavama, njima smo se smijali, njih smo osuđivali. Ali istodobno- nismo im mogli odoljeti.

1. Video Tine Katanić

Jozo, Tina i ostatak ekipe tjednima su kružili internetskim prostranstvima diljem Lijepe naše, ali i šire. I rijetki su oni koji kratke uratke nisu pogledali, iščekujući nastavke. Jer šuškalo se filmić u kojem se u vrućim scenama pojavljuje poznata manekenka Tina Katanić, traje puno dulje nego li je javnost imala prilike vidjeti. A ono što je procurilo, sve je samo ne ugodno jer nesretna Tina u filmiću je pod utjecajem opijata, u klinču s dvojicom mladića koji zapravo ni sami do kraja ne znaju što činiti s njezinim golim tijelom. Dizala se u to vrijeme na noge cijela nacija, ženske udruge i razni drugi akteri uključujući i samu Tinu koja je tvrdila da je iskorištena. Neki su otišli tako daleko da su tvrdili kako je manekenka silovana. S druge pak stranke, zlobnici su sumnjali da je riječ o trendu od kojega nisu cijepljene niti svjetske zvijezde- preko filma do svijeta slave. Koja od ovih teorija je točna, znaju samo akteri sa snimke. No, ono što je vidljivo jest da Katanić nakon filmića radi sve i svašta, reklo bi se punom parom.

Facebook/Tina Katanić
Facebook/Tina Katanić

2. Rozga i Hauser nisu zajedno

Jelena Rozga u vezi je sa Stjepanom Hauserom, vijest je koja je odjeknula regijom, a u koju su mnogi veoma brzo posumnjali tvrdeći da je njezino druženje s violončelistom popularnog 2Cellosa zapravo tek marketinški trik. Dvoje mladih nije u vezi jer novi album 2Cellosa izašao je upravo u tjednu kada je objavljena veza splitske pjevačica i Hausera, govorilo se u djelu javnosti. Spletke i glasine oko njihova ljubavnog života Rozgi i Stjepanu itekako su koristili, jer pažnju medija i javosti su dobili.

Facebook/Jelena Rozga
Facebook/Jelena Rozga

>>> JE LI OVO NAJVEĆA LJUBAVNA PREVARA DO SADA: Rozga i Hauser jedan od boljih marketinških trikova ikad?

3. Severinina sestra jeca zašto srpska svadba?

Kada bi se sastavljala lista top događaja u godini za nama, tada bi Severinina svadba s mladim Igorom Kojićem, jamačno bila na samome vrhu iste. A kakva bi to Sevkina svadba bila da uz nju ne ide i pokoji sočan trač? Pisalo se i pričalo koješta, a najviše pažnje privukla je njezina sestra Zdenka Vučković Žunić koja je Severini čestitkom poručila da joj duša jeca i plače. Uzrok njezine tuge je Severinina udaja za Srbina. ”Lipo nam je pokojna nona govorila, ne viruj Srbina ni kad ti slatke darove nose”, isticala je Zdenka. Najstariju Splićankinu sestru naročito je naljutilo što je na njezinu srpskom vjenčanju, priređenom četiri dana nakon 24 godišnjice pada Vukovara, jedna od uzvanica bila i folkerica Nada Topčagić.. Bliska prijateljica Severinina svekra Kebe prva je pjevačica koja je u okupiranom Vukovaru nastupala nekoliko dana nakon okupacije grada i pokolja na Ovčari.

seve1_965211S1-e1448285894541

>>> SESTRE NEGODUJU ZBOG NJIHOVE LJUBAVI Sestra Igora Kojića namjerno ostala u Americi? (FOTO)

4. Big Brother je namješten

Vesela ekipa iz Big Brother kuće tjednima je zabavljala naciju. Svađe Zorica i Gorana, vesela romska obitelj Vasić te sestre Šegetin dijelile su javnost, a u kući Velikog Brata svaki gledatelj imao je svojeg favorita. Na koncu, pobjedu suprotno svim očekivanjima i kladioničarskim predviđanjima odnosi samozatajni Makedonac Darko, koji je sezonu obilježio tek nezanimljivom avanturom sa Tinom Šegetin. U tom trenu počele su glasine da je Big Brother namješten, a ulje na vatru dolio je Goran koji je od svojih glasača na Facebooku zatražio da mu se jave ukoliko su imali nepravilnosti s glasovanjem, što su ovi i učinili (produkcija ni u jednom rnutku nije pokazala postotak ni broj glasova). Nedugo prije toga, također se govorilo o namještanju popularnog showa, a tada su pak tračerski kuloari kazivali kako će pobjednik Big Brothera biti veseli Mika i Giba, što se na koncu ipak nije dogodilo.

Screenshot
Screenshot

>>> BIG BROTHER NAMJEŠTEN, OBMANJENI STANARI I JAVNOST: Ovaj video dokazuje bolesnu ‘bratovu’ igru (VIDEO)

>>> MORATE ZNATI ZA NAJVEĆU BIG BROTHER PREVARU IKAD: Procurile najintrigantnije informacije do sada! (VIDEO)

5. Franka i Ćorluka više se (ne)vole

Pukla je ljubav Vedrana i Franke, tjednima su brujilo po kuloarima aludirajući na ljubav između poznate pjevačice, i još poznatijeg nogometaša. Zlobnici su s tračevima otišli toliko daleko da se kazivalo kako mlada Franka ponovno ljubi drugog nogometaša, a njih dvoje glasine su demantirali prisnim fotografijama koje ukazuju na to da njihovoj ljubavi ipak nije došao kraj. No, uvijek valja imati na umu onu gdje ima dima, ima i vatre.

Instagram
Instagram

>>> ĆORLUKA PORUČIO FRANKI ‘NEMA DALJE’: Evo što je nogometaš objavio na društvenim mrežama (VIDEO)


Komentari