ROZGA POPUT BEYONCE: Raskopčala kaput i otkrila… (FOTO/VIDEO)?

Facebook/Jelena Rozga

Zaljubljena Jele zrači pozitivnom energijom, a ovo je prvi dečko kojeg je pokazala svekolikom pučanstvu.

Atraktivna pjevačica uvijek je bila samozatajna kad je u pitanju privatni život, nikada nije viđena s dečkom niti je voljela davati odgovore na takva pitanja. Međutim, sve se promjenilo od kad je u vezi sa Stjepanom Hauserom. Očito je u glazbeno- romantičnom duetu kajdanka je puna veselih nota. Par se odmarao i uživao u Americi, dok im je društvo pravio Elton John.

12108906_10153684507919859_6988899937758570588_n

Tako je i Jelena polako počela pokazivati svoju romantičnu i javnosti nepoznatu stranu. U vezi su od kolovoza i u posljednje vrijeme puno češće objavljuju zajedničke fotografije. Na početku godine je gostovala u Ami G showu i rekla kako želi imati djecu, čak je odabrala i imena – curica bi bila Luce, a dečko Toni.

Nastupala je na rođendanskom koncertu Radio Dalmacije, a ispod tunike se nazirao trbuščić. Pjevačica se bavila baletom i uvijek ima besprijekornu liniju, pa se ne možemo ne zapitati je li pogriješila kad je odabrala široku bež tuniku ili je pak dragi prečesto vodi na večere. Možda joj ipak Gospa ispuni želju i obuče ju u bilo – premotajte na 3:20 i procijenite sami.

>>>ROZGA U ZAGRALJU NAJDRAŽEG ČELISTA Trude se demantirati glasine o prekidu (FOTO)


Komentari