‘Nina Badrić nije zvijezda, pjeva samo na otvaranju robnih kuća!’

Pjesme bi joj trebali pisati Dujmić ili Houra.

Poznati menadžer Ivan Bubalo već neko vrijeme iznosi svoje mišljenje na Facebooku o pripadnicima hrvatske estrade. Do sad se dotaknuo Miše Kovača, Tončija Huljića, Olivera Dragojevića, Prljavog kazališta ali i naših diva poput Josipe Lisac, Jasne Zlokić i Doris Dragović. Sve su to bili više manje pozitivni komentari, o njima kao pjevačima ali i ljudima. Svi su oni zvijezde, prema mišljenju ovog menadžera koji estradu poznaje u dušu.

Međutim, Nina Badrić nije zaslužila mjesto u ovom krugu ljudi, misli Bubalo. Kako je naveo u svom osvrtu o Nini, njezini koncerti u Splitu uglavnom se svode na robne kuće i noćne klubove.

“Prije 20 god dobio sam poziv dvoje velikana Houra-Dujmić da dođem na promociju njihove nove pjevačice…Lipa…prelipa cura…kad je zapivala…kao Boginja…prekrasan glas….
E a sad me svi pitaju zašto ja nju ne stavljam u kategoriju nasih zvijezda… ima nekoliko razloga a ja ću navest jedan….. Kako da je ona zvijezda….ako NIKADA u 20 godina nije održala svoj koncert u Splitu…”, objašnjava ovaj menadžer te ističe kako ne bi niti napunila dvoranu u Splitu.

Screenshot
Screenshot

Kako navodi, Nina bi dvoranu napunila u suradnji s autorima poput Gibonnija, Ninčevića, Tutića, Rajka Dujmića ili Houre te bi se u tom slučaju mogla nazvati zvijezdom.

 


Komentari