MISLITE DA JE NINA BADRIĆ LIJEPA? Pogledajte kako izgleda njezina sestra

Facebook

Sestra Nine Badrić doista je prekrasna.

Nina Badrić je po mišljenju mnogih jedna od najljepših Hrvatica. Stoga ne čudi da je baš njezino lice bilo je na brojnim reklamama svjetski poznatih brendova. Neki ne znaju kako popularna pjevačica ima i dvije sestre, a u više je navrata isticala kako joj je obitelj jako bitna.

Dijana je najstarija, zatim dolazi Nina te najmlađa Sunčica uz koju je posebno vezana. “Nema veće podrške od obitelji, to je moja tvrđava uz malo prijatelja koji su uvijek tu. Moja majka i sestre su moj stup. Možda najviše snage crpim iz svog nećaka Marca, kojeg obožavam. Djeca nose posebnu radost, a Marco je moja najveća ljubav, Doduše, njegova majka je moja ljubimica”, svojevremeno je izjavila pjevačica za hellomagazin.rs.

#just me????????

A photo posted by Miss_b (@suncicabadric) on

Uz sestru Sunčicu njezina najveća ljubav je i mali nećak Marco. Sunčica živi u Rimu, ali  njih dvije se se često druže i posjećuju. 

  #my crazy family#pozdrav#suncu#mjesecu#zvijezdama#morskim puzevima #i jezevima#totalni zen#????????????????????@badrich   A photo posted by Miss_b (@suncicabadric) on

Osmijeh je sličan, a crte lica su ipak malo drugačije. Mi smatramo da su atraktivne, svak na svoj način, a vi ako baš želite procijenite koja sestra vam je ljepša.

@badricmila @badrich hvala ti mamma….i love you!!❤️

A photo posted by Miss_b (@suncicabadric) on


Komentari