MAJA ŠUPUT RAZVESELILA FANOVE: Koliko bi se zvijezda usudilo objaviti ovakav video? (VIDEO)

Instagram

Majin video oduševio je njene fanove, a video je u rekordnom roku pokupio preko 2.300 lajkova.

Svi već znaju kako je Maja Šuput “kraljica svadbi” i da je dobra zabava i dobar štimung s njom na vjenčanju zagarantirana.

Maja je još jednom dokazala kako to što je zvijezda ne znači da je na kraju krajeva skroz normalna osoba. Naime, Šuput je bila u Vinkovcima, gdje je mladoženja odlučio iznenditi mladenku njenin nastupom. Kako nije bilo moguće ući u hotel nezapaženo od ostalih gostiju, Majin suradnik je došao na genijalnu ideju. Umotao je Maju u plahtu te ju unio u hotel kao “pečeno janje“. Ne znamo koliko bi se estradnjaka i onih drugih usudilo ovako nešto napraviti, a pogotovo cijeli video objaviti na netu.

Šuput je ovo napisala u opisu video i objasnila cijelu situaciju: “PROŠVRERCAT CU TE KO PEČENO JANJE !!!!! Večeras sam u Vinkovcima u svatovima gost iznenađenja za mladenku i sve ostale goste. Mladoženja je poklonio svojoj voljenoj ženi moj nastup na dar. U dogovoru s njim morala sam u hotel ući neopaženo, odnosno NITKO me nije smio vidjeti. Kada smo došli svi svatovi su bili na istom katu gdje je i ulaz u hotel, na aperitivu. Morali smo smisliti način kako doći do sobe, a da me nitko ne vidi. I onda je moj @belkoivan_ ( koji me čuva posljednjih 7 god) došao na ludu ideju i dotrčao do kombija sa plahtom. Rekao mi je da se omotam u nju i da ce me na ramenu odnjeti do sobe. Rekoh nema šanse, da će ljudi vidjeti da nosi živu osobu. On mi je na to samo odgovorio: ‘Reći ću im da nosim pečeno janje na svadbu'”

Majin video oduševio je njene fanove, a video je u rekordnom roku pokupio preko 2.300 lajkova.

>>> ŠUPUT I GRUBNIĆ OBMANJUJU PRATITELJE: Do Dubaija u poslovnoj klasi, ili ipak?!

>>> MAJA ŠUPUT UŽIVA NA IBIZI: Dane provodi u minijaturnom kupaćem kostimu (FOTO)


Komentari