LUKA ŠULIĆ I STJEPAN HAUSER SLAVE U VERONI: Ova torta oduševila je njihove fanove (FOTO/VIDEO)

Instagram

Sutra će u  zagrebačkoj Galeriji Klovićevi dvori najaviti veliki rođendanski koncert u Zagrebu.

Luka Šulić i Stjepan Hauser prije točno pet godina objavili su svoj prvi album imena “2Cellos“. Njihova “priča života” počela je objavljivanjem obrade pjesme na YouTube-u pokojnog kralja popa Michaela Jacksona Smooth Criminal, a video je u siječnju 2011. godine postao pravi svjetski hit.

Dečki su ovaj tjedan proslavili svoj rođendan i promocija aktualnog albuma, ‘Celloverse’ te spektakularnim koncertom koji je održan u jednom od kultnih mjesta za svakog glazbenika na svijetu, bez obzira na žanr, a to je veronska Arena.

Kad na tom, za tisuće glazbenika svetom mjestu, održite koncert, onda svakako možete reći da ste uspjeli. Upravo u Areni 2cellos su okupili 12ak tisuća ljudi. Koncert u Veroni bio je podijeljen na dva dijela. U prvom su svirali klasične komade, a onda je uslijedio niz hitova, od ‘Thunderstruck’, ‘Shoook me all night long’, ‘Highway to Hell’, ‘Satisfaction’ i mnogih drugih. Dečki su se na svom Instagram profilu pohvalili i rođendanskom tortom, a u opisu sliku se napisali: “Pet ludih godina, a ovo je samo početak!”

Instagram
Instagram

Odmah nakon Verone dečki su svirali i u Sarajevu, a  sutra će u  zagrebačkoj Galeriji Klovićevi dvori najaviti veliki rođendanski koncert u Zagrebu, posljednji koncert turneje.

>>>STJEPAN HAUSER I JELENA ROZGA ZAJEDNO U GRADU LJUBAVI

>>>2CELLOS OKRUŽENI VRUĆIM MOMCIMA: Na ovome bi im pozavidjele sve žene svijeta (FOTO)


Komentari