LANA JURČEVIĆ DALA OGLAS ZA UDOMLJAVANJE: Pročitajte što traži ova atrkativna pjevačica (FOTO)

Lana Jurčević/Facebook

“Super mi je ovaj intervju koji sam dala, mislim.. ovaj oglas za udomljavanje. Kuham, perem, hoću se o nekome brinuti i to… Obavezno pročitajte sve.”

Pjevačica Lana Jurčević svojim atraktivnim izgledom privlači pažnju gdje god da se pojavi, pa bilo da se radi samo o fotki na nekoj od društvenih mreža.

Naime, Lana je objavila foografiju gdje čita novo izdanje TV Ekrana za koji je dala intervju, a u opisu fotke se našalila na svoj račun pa je tako napisala: “Super mi je ovaj intervju koji sam dala, mislim.. ovaj oglas za udomljavanje. Kuham, perem, hoću se o nekome brinuti i to… Obavezno pročitajte sve.”

Lana Jurčević/Facebook
Lana Jurčević/Facebook

Zgodna Lana je u trenu skupila veliki broj lajkova, ali i pozitivnih komentara pa je npr. Martin napisao: “Pročitano Lana, dobar intervju, idealne stvari za idealnu vezu si navela…A osmijeh kao najjači adut…Najbolja si!!”, a Lana, koja je vrlo aktivna na društvenim mrežama, mu se zahvalila.

Daniel je komentirao: “Svidjelo mi se što priželjkuješ život u dvoje te da ti je kod muškarca najvažniji lijep osmijeh jer je on zaista odraz duše, a ne ljepote.”

Primjećujemo kako Lanu prati veliki broj muškaraca, a ne srame se ostaviti ni pokoji kompliment ili pohvalu na njenom Fejsu.

>>> DOGAĐA SE I NAJBOLJIMA: Lani Jurčević se ‘omaklo’ na Instagramu, vidite što je napravila (FOTO)


Komentari