KOMPLICIRAN EPILOG SLUČAJA LOVREN: Uhićenja u Zagrebu, optužbe za otmicu i borba za milijune

Facebook

Dario Torbić i njegov otac Damir bit će ispitani pred Državnim odvjetništvom.

Uhićeni su zbog sumnje da su počinili kazneno djelo protupravnog oduzimanja slobode.

Većina sudionika ove zamršene priče, u medijima poznatije kao afera Lovren završila je na – policiji. Višesatni iskaz policiji u ponedjeljak je dala Anita Dražić, koja je u središte zanimanja medija dospjela nakon što je tabloid The Sun objavio priču iz koje proizlazi da je bila oteta.

Za taj čin je, prema pisanju The Suna, Anita Dražić optužila Darija Torbića, muškarca koji je navodno imao ljubavnu aferu sa suprugom nogometaša Dejana Lovrena.

Uputio se na zagrebačku policiju

Nakon što je The Sun precizno opisao kako je Anita Dražić oteta te kako joj je Torbić prijetio pištoljem, Torbić je prvo dao izjavu medijima u kojoj je sve to porekao optuživši Anitu Dražić za ucjenu i njega te Marija Mamića i Anite Lovren, a zatim se jučer u nazočnosti svog odvjetnika i sam zaputio u zagrebačku policiju.

Tamo je više sati davao iskaz o tvrdnjama Anite Dražić, piše večernji.

I dok zagrebačka policija raspetljava tko u navedenoj priči laže, a tko govori istinu te provodi kriminalističko istraživanje, koje bi trebalo utvrditi je li Anita Dražić oteta, ako je, tko ju je oteo te je li tko ucjenjivao Lovrenove, a ako jest, tko, priča se samo još više zapetljava. Većina spomenutih sudionika ima svoju verziju istine, a Lovrenovi još uvijek šute.

Uhićenje Torbića

Odvjetnica Darija Torbića, navodnog ljubavnika Anite Lovren, potvrdila je za 24sata da je angažirana kao njegova braniteljica. Kako tvrdi Pokupec, Torbić je uhićen u utorak, a danas je trebao biti ispitan pred Državnim odvjetništvom. Na policiji je završio i Darijev otac, Damir (48), a privedeni su zbog sumnje da su počinili kazneno djelo protupravnog oduzimanja slobode.

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Tabloid The Sun otkrio je burnu pozadinu koja stoji iza navodne ljubavne afere Anite Lovren. Aniti se po njihovim napisima, dodvoravao Torbić s namjerom da se domogne pola bogatstva Dejana Lovrena, koje bi njegova supruga dobila nakon razvoda. Dario se tako, navodno, htio dokopati 3,5 milijuna funti.

>>> NIJE ČAČIĆ NIŠTA KRIV: Pravi razlog zbog kojeg Lovren nije bio na Euru će vaš šokirati (FOTO)

 


Komentari