JE LI MOGUĆE DA JE TAKO OČAJNA? Nećete vjerovati s kim Maja Šuput slavi Valentinovo! (FOTO)

Facebook

Pjevačica ne prestaje iznenađivati svoje obožavatelje, ali je li moguće da je ovaj put baš pretjerala?

Maja Šuput ovoga je puta zaintrigirala svoje obožavatelje tako što je na Instagram profilu objavila fotografiju s misterioznim muškarcem. Naime, Maja je profesionalno sakrila lice misterioznog muškarca, a vidi se jedino njegova lijeva podlaktica, na kojoj je istetovinaro slovo “M.”

Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram

Međutim, da ne bi bilo zabune, pjevačica je objavila i objašnjenje uz sliku. Navela je što je sve za nju ljubav, a uz 6 godina rada i suradnje u pojam ljubavi Maji očito spada i tetoviranje inicijala njenog imena. Tako je uz fotografiju u kojoj oskudno odjevena pokazuje tetovažu na ruci nepoznatog prijatelja i suradnika, napisala i to što ona podrazumijeva pod pojmom ljubav!

Čini se pjevačica ipak nije bila sama za Valentinovo, iako nema dečka. Kako nam je na tajnovit način to rekla, muškarac sa fotografije zapravo je njen dugogodišnji suradnik. “Ljubav je kad ti osoba koja te čuva i vozi , pazi kao oko u glavi, briše suze kad si tužna, pije s tobom kad slaviš, čuva sve tvoje tajne i najbliži ti je suradnik istetovira slovo “M” kao znak lojalnosti i zahvalnosti za 6 godina poslovanja i ljubavi,” napisala je Maja kao komentar uz fotografiju.

>>>MAJA ŠUPUT U NAJSEKSI IZDANJU DO SADA: Pjevačica za nastup odjenula vruću kombinaciju (FOTO/VIDEO)

>>>MAJA ŠUPUT POSTALA OČAJNA? U potrazi za dečkom provokativnim slikama zatrpala društvene mreže (FOTO)


Komentari