I ONA IMA MIŠLJENJE O NJIMA! Simona poručila: ‘PokemonGo nije za našu duši, niti spasenje’

Facbook

Simona se oštro obrušila na PokemonGo i sve one koji igraju.

Simona Mijoković, a nekad davno Gotovac ovih dana aktivna je na Facebooku. Prvo je iskomentirala Ultar Europe festival, onda podržala projekt crkve koja moli i pjeva za mlade partijanere po Splitu, a sad su na red došli i Pokemoni, točnije pomama koju je ova igrica stvorila.

Simonu je na to natjerao članak koji je pročitala dok je surfala netom o tome kako je djevojka skoro poginula dok je igrala igricu, a što je sve Simonica napisala o ovom “fenomenu” donosimo u nastavku.

“Eto vam Pokemona. Zašto imam osjećaj da će se događati još ovakvih nesreća. Jer ovakva igrica poput mnogih sigurno nije za našu dušu i spasenje. Kao prvo, igrica te – zaposjednjuje, neumjereno provodiš vrijeme na njoj, postaneš srdit, nervozan. Polako padaš u virtualni svijet, a pritom počneš gubiti stvarnost. A vrijeme ide. Svaki dan može biti završetak tvog zemaljskog života. Ne izgubi nebo poradi svijeta, probudi se čovječe ti koji spavaš. Božji blagoslov.” poručila je Simona koja se nakon što se rastala od Ante Gotovca potpuno okrenula Bogu i vjeri.

No, to nije jedina situacija koju Simona ne može razumjeti, pa je nastavila: “Eto … Što reći? Dok sam ja za neke luđak , fanatanik idem u krajnost- jer ko sam ja da pišem da je Pokemon – loša igra koja nas vodi u propast… Činjenica je da sve više ljudi poradi te ” kako kaže svijet zabavne igrice ” riskiraju život… Pustimo neka nas djela otkrivaju u svemu , jer i vjera bez djela je mrtva.”

Od nedavno je u braku sa Stanislavom i preselili su se u Linz.

>>> SIMONA OTKRILA TAJNU: Evo što je njezin muž napravio, a očito nije smio (VIDEO)


Komentari