HOLLYWOODSKI GLUMAC ODUŠEVLJEN: ‘Hrvatska je najljepša zemlja koju sam posjetio’ (FOTO)

FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Jedan od najpoznatijih glumaca današnjice zaljubio se u Lijepu Našu.

Brad Pitt zaljubio se u Hrvatsku i uskoro će se ponovno vratiti, a tko zna, možda ovoga puta s Angelinom Jolie i djecom. Za vecernji.hr njegov je povratak potvrdio arhitekt Nikola Bašić, koji je uz poznatog glumca proveo dva dana obilazeći. Kaže da je Brad jako skroman i pristupačan te da je pasionirani ljubitelj arhitekture, stoga je tijekom ovog posjeta želio vidjeti što više.

“Priznao mi je da se jako iznenadio ljepotom naše zemlje, pogotovo otoka i obale. Doslovno mi je rekao da je Hrvatska najljepša zemlja koju je posjetio“, kazao nam je Bašić te dodao kako je glumca najviše fascinirala čistoća mora i intenzitet boja.

Pitt je u društvu Bašića i Želimira Belamarića, Šibenčanina koji je na područje Zablaća doveo švicarske investitore, obišao i područje na kojem bi se gradio kompleks koji su već prozvali Mala Venecija. Švicarci su posljednjih godina od mještana otkupili većinu zemljišta, a nakon izmjena GUP-a, počela bi gradnja pet hotela te nekoliko tisuća apartmana.

Također, vecernji.hr neslužbeno doznaje kako je Brad Pitt navodno spreman kupiti jednu od luksuznih vila na tom prostoru.

FOTO: Dino Stanin/PIXSELL
FOTO: Dino Stanin/PIXSELL


Komentari