GOLE NOGE U SABORU: Antičević i Mađerić ponosno prošetale kratke haljine (FOTO)

Picmonkey/Pixsell

Došle su braniti boje svojih stranaka i to doslovno!

Sunce nam je ugrijalo Zagreb, temperatura je blizu 30 stupnjeva Celzijevih, pa je nekako sve teže očekivati da će čovjek na sebe staviti kakvu zimsku robu, odnosno, odijelo, sako, kakve hlače ili traperice, a tko god ima prilike odjenuti se malo lakše tu priliku i iskoristi. Iskoristile su je tako i poznate nam saborske zastupnice, SDP-ova zastupnica Ingrid Antičević Marinović, a njoj se pridružila i predsjednica Mandatno-imunitetnog povjerenstva, inače HDZ-ovka, Margareta Mađerić, koja također voli pokazivati lepršave haljinice.

Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Ingrid Antičević se odlučila se za usku haljinu boje ciklame te ljetni šal, odnosno šarenu maramu koju je vezala oko vrata. Naravno, neizostavni dio modne kombinacije je i crna kožna torba te cipele na petu.

Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

S druge pak strane, Mađerić se odlučila za modnu kombinaciju nešto bližu njenom političkom opredijeljenju pa je tako svoju bijelu haljinu oplemenila sakoom i štiklama HDZ-ovski plave boje i bijelom torbicom koja je naravno u skladu s haljinom.

[box type=”warning” align=”” class=”” width=””]Napomena: Ovaj članak nema namjeru zastupnice u Hrvatskom saboru  diskreditirati na bilo koji način. [/box]

>>> GOLE NOGE I KRATKA HALJINICA: Ingrid je ovoga puta nadmašila samu sebe (FOTO)

>>> IMA SE, MOŽE SE: Pogledajte na što je Mađerić spiskala prosječnu hrvatsku plaću (FOTO)

>>> OPAČIĆKA DOBILA KONKURENCIJU: Evo tko je fatalna HDZ-ovka koja je na tren ušutkala Sabornicu (FOTO)


Komentari