ANTONIJA BLAĆE SE OPORAVLJA: ‘Prošla su ona kritična dva mjeseca nakon operacije, vraćam se u formu’ (VIDEO)

Antonija Blaće/Facebook

Tonka je čak postala i prava promotorica zdravog života i prehrane.

Jedna od najboljih naših voditeljica Antonija Blaće posljednjih se mjeseci posvetila samo sebi. Oporavak od operacije, kojoj je bila podvrgnuta u travnju, odlično napreduje pa se tako polako vraća omiljenim aktivnostima. Za Story je rekla da zasad sve ide prema planu te se čak odvažila sjesti na bicikl.

Simpatična voditeljica je rekla: “Super se osjećam. Da kucnem u drvo, sve ide na bolje. Prošlo je ona kritična dva mjeseca nakon operacije. Ne mogu još se vratiti onom vojničkom drilu  kojeg volim, ali se vraćam polako u formu.”

Tonka je čak postala i prava promotorica zdravog života i prehrane.

Komentira Antonija: “U svemu sam kampanjac pa tako i u ovome, ali posljednjih godina pazim sve više na prehranu. Nisu to neke velike promjene, ali ljeto se bliži pa moram malo paziti. Nažalost ne stižem kuhati svaki dan, no trudim se da na jelovnik stavim barem neku sezonsku salatu.”

Bit će to pravo vitaminsko osvježenje za vruće ljetne dane koje namjerava provesti u društvu supruga Hrvoja na Jadranu.

“Nemamo još konkretne planove, još je rano, a mi smo spontani ljudi! Sigurno ćemo obići cijelu obitelj, a samo dok to učinimo, provedemo cijelo ljeto na moru”, uz smijeh je rekla Antonija te dodala da se neće uputiti nigdje preko granice jer i ona i suprug poslovno puno putuju pa slobodne dane vole provesti na domaćem terenu.

Tako će se lijepa voditeljica ovog ljeta dobro odmoriti i napuniti baterije za novi reality projekt koji je čeka od jeseni.

>>> ANTONIJA BLAĆE POSLALA JAKU PORUKU: Dobila tisuće ‘lajkova’ za objavu od koje ćete se naježiti (FOTO)

>>> JOŠ JEDAN USPJEH ANTONIJE BLAĆE: Pogledajte čime se voditeljica hvali na Fejsu


Komentari