SEVERINA ZAGORČALA ŽIVOT POPOVIĆU: Milan je zbog ovoga poludio, a Sevka bi mogla ispaštati (FOTO)

Facebook: Severina

Odnosi na relaciji Severine i Milana Popovića sve su oštriji.

Bivši Severinin odabranik i otac njezina djeteta srpski kralj bakra, Milan Popović, požalio se kako je Severina prekršila dogovor vezan za njihova sina Aleksandra. Naime, Popović je trebao prošli vikend od petka do nedjelje, kako stoji u sudskom nalogu, provesti sa sinom Aleksandrom, a tvrdi kako ga je pjevačica izigrala. Ona mu je, kako tvrdi, u zadnjem trenutku poslala poruku da ne može sina preuzeti u Beogradu, već da mora doći u Zagreb. Time je pjevačica, tvrdi poduzetnik, prekršila dogovor.

“Severina namjerno opstruira viđanje djeteta. Često odbija mijenjati termine kad je Milan zauzet, a poslije toga ne prijavljuje centri za socijalni rad da dijete nije vidjelo oca. Također, inscenira da ispadne tako da Milan ne vidi nasljednika. Ona na taj način pokušava da spriječi da dijete postane privrženo ocu i da ne odbija vratiti se kod majke, što se u posljednje vrijeme događa”, kazao je za srpski Kurir, sugovornik blizak Popoviću.

Severina Vuckovic i Milan Popovic, foto 3

No, tu stvar ne završava, Popović se po povratku iz inozemstva iznenadio saznavši iz medija kako je Severina zapravo bila u Beogradu u to vrijeme kada je on trebao doći po sina. Popović se tada obratio medijima kako bi provjerio je li to istina.

“Molim vas, recite mi je li Severina zaista bila u Beogradu jer je dogovor bio da Aleksandra preuzmem u petak, ali je naprasno promijenila plan i tražila da po sina dođem u Zagreb, iako je znala da je to nemoguće. Prošlog petka trebala je biti u Beogradu jer je taj vikend trebao provesti sa mnom“, upitao je Popović.

Popović je i ranije u nekoliko navrata isticao kako mu Severina ne dozvoljava druženje sa sinom duže nego što mu je to sud odredio, pa je tako, kako tvrdi, jednom prilikom morao voziti Aleksandra iz Beograda u Zagreb kada je imao temperaturu. Tvrdi i kako se o djetetu uglavnom brine dadilja, a ne njegova majka.

>>> JE LI OVO KRAJ TEK STVORENA BRAKA? Severina ovim predmetom dokazala kako još uvijek voli Popovića (FOTO)

>>> SEVERINA SVE VIŠE PROVOCIRA MILANA POPOVIĆA: Maleni Aleksandar zaboravlja na očevu obitelj… (FOTO)

>>> ŠTO ĆE NA OVO REĆI MILAN POPOVIĆ?! Ova Severinina božićna fotka raspametila obožavatelje (FOTO)

 


Komentari