ROZGINE ZARUKE PRED RASPADOM? Hauser se pred svima poljubio s atraktivnom brinetom (VIDEO)

Facebook/Jelena Rozga

Tek što su objavili zaruke, Hauser se pobrinuo da ih prodrma iz temelja.

Tek što smo svi nekako prožvakali još uvijek sumnjive zaruke između pjevačice Jelene Rozge i čelista Stjepana Hausera, svjetski popularni glazbenik priredio je prvu priliku za ljubomorni ispad. Naime, a na svojemu posljednjem koncertu održanom prije dva dana u Las Vegasu, 2Cellosi su nastupali s legendarnim Eltonom Johnom i već uobičajeno bacili publiku u trans. No, Hauser nije predvidio kako bi i svoju zaručnicu mogao baciti u trans, ali ne svojom glazbom već svojim riskantnim potezom.

Na kraju koncerta jedna obožavateljica popela se na pozornicu i krenula, ni manje ni više, nego prema zaručenom Stjepanu Hauseru i poljubila samo njega. Ostalim glazbenicima brineta je samo mahnula i otcupkala s pozornice u svojoj kratkoj bijeloj haljnici.

Stealing the show from a legend! ;) #music #fun #love #eltonjohn #2cellos #vegas #usa

Videozapis objavljuje Stjepan Hauser (@stjepanhauser)

Hauser se bez problema pohvalio poljupcem na svojemu Instagram profilu, a uz video je objavio i poruku, “Ukrao show legendi”. Nadamo se kako Rozga ima visok prag tolerancije jer je ovo samo jedna u nizu obožavateljica koje “sline” nad njezinim zaručnikom, a kako dvojac postaje sve popularniji bit će i sve više potencijalnih prijetnji. U prilog cijeloj situaciji ne ide ni činjenica da je par gotovo stalno razdvojen jer Jelena gaže obavlja uglavnom u Hrvatskoj, a 2Cellosi obavljaju gaže svugdje samo ne u Hrvatskoj. Znamo svi kako funkcioniraju veze na daljinu, a ni zaruke nisu iznimka, stoga se nadamo da se Rozga naoružala strpljenjem i razumjevanjem jer bi ove zaruke vrlo lako mogle završiti u ropotarnici povijesti.

Greetings from Vienna! #photooftheday #vienna #love #happy #smile #selfie

Fotografiju objavljuje Stjepan Hauser (@stjepanhauser)


Komentari