PROCURILE NOVE INFORMACIJE: U novom Big Brotheru gledat ćemo Playboyevu zečicu i legendarnog pjevača

RTL

Do sada su kružila četiri imena, ali popis se proširio za još četiri!

Nakon što je u javnost procurila informacija kako ćemo u novoj sezoni Big Brothera možda gledati nekada slavnu pjevačicu Tajči, potom sina Borne Rajić, onda natjecateljice prošlog regionalnog Big Brothera sestre Šegetin i rokera Davorina Bogovića, pojavila se i nova informacija koja donosi još nekoliko zanimljivih imena potencijalnih kandidata.

Naime, šuška se kako će u Big Brother kuću vjerojatno useliti glumac Filip Juričić, bivša natjecateljica Big Brothera i Playboyeva zečica Rina Dehni, a navodno i kralj hrvatske estrade, Mišo Kovač. Podsjetit ćemo vas samo u slučaju da ste zaboravili, Rina Dehni se natjecala u posljednjem hrvatskom izdanju ovog showa, kada se on snimao na Tajlandu. Ostala je upamćena po seksu unutar kuće s manekenom Ivanom Mitrovićem, a po izlasku iz BB-a dobila je i ponudu za slikanje za Playboy. Završila je tada na naslovnici tog časopisa, ali joj se kasnije izgubio svaki trag, no, ako je vjerovati pričama baš je ona dobila poziv u BB i samim time priliku da se vrati u javnost.

SCREENSHOT
SCREENSHOT

Osim spomenutog trojca, još se u kontekstu Big Brothera spominje i Borna Rajić. Za nju se prvo tvrdilo da će biti suvoditeljica, ali je ona to opovrgnula, no, kako se spominje ulazak njezinog sina u kuću, svakako bi bilo interesantno vidjeti na malim ekranima kakve to obiteljske odnose njeguju Rajići.

Show počinje za tjedan dana, a useli li ova garnitura u kuću, zabave i drame neće nedostajati.

 


Komentari