OD SIMPATIČNE SPORTAŠICE DO GLAM DIVE: Janica Kostelić izgleda apsolutno senzacionalno (FOTO)

Facebook

Prekrasna sportska legenda zrači posebnim sjajem.

Ona je naša Snježna kraljica i jedna od najtrofejnijih Hrvatskih sportašica. Prepoznatljiva po svojoj požrtvovnosti, upornosti, talentu…. zapravo bi lista mogla ići unedogled. Vrhunska sportašica koja je pod budnim okom oca Ante trenirala skijanje s bratom Ivicom, a ispisala je povijesne trenutke našeg skijanja.

737240_10151186375906516_215956217_o

Od simpatične sportašice Janica se pretvorila u prekrasnu i ženstvenu damu koja zrači samopuzdanjem. Elegantna i jednostavna, no opet prekrasna i upečatljiva bez imalo truda zasjala je na američkom predstavljanju dokumentarnog filma “Gnothi Sauton”. Dirljiva priča o životu i radu Kostelića prikazana je u Losa Angelesu.

Janica Kostelić

U vatrenoj crvenoj haljini s diskrenom šminkom i nakitom Janica izgleda poput prave glamurozne dive. Ne možemo ne primjetiti i njezinu fenomenalnu figuru koju je naglasila tankim remenćićem.

https://twitter.com/janicak/status/695925148877086721/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Janica uživa u životu nakon što je “umirovila” sportsku karijeru, a haljine joj doista stoje tako dobro kao što su joj nekoć stajale i skije.

https://twitter.com/janicak?ref_src=twsrc%5Etfw

Žarke boje joj odlično stoje, a crvenu haljinu je odabrala i za vjenčanje svog najboljeg prijatelja, od tada i kuma Hrvoja Brlečića. Hrvoje je oženio Antoniju Blaće, a kuma je izgledala spektakularno. Ona je dokaz kako uz elegancija i gracioznost sjajno idu uz sportske pobjede.

 


Komentari