NE NAZIRE SE KRAJ SLUČAJU LOVREN: I Snježana Mehun žrtva provala Torbićeve prijateljice?

Facebook

Poznati Hrvati moguće žrtve iste provalnice.

Nakon što je u medijima objavljeno da je poznanica Darija Torbića, ista ona zbog koje je nastala cijela afera o preljubu Anite Lovren, pljačkala stanove poznatih Hrvata, na to je reagirala i Snježana Mehun te objasnila da joj je prije dvije godine provaljeno u stan, ukraden joj je nakit, satovi i skupe bunde, a krivac je i do danas nepoznat.

“Mene nitko nije zvao iz policije, a čula sam da informacija izašla upravo od njih. Par mjeseci nakon provale čula sam da postoji osoba koja to organizira. Ja sam to tada javila policiji, ali ništa se nije dogodilo. To je veliki stres i PTSP jer kada netko uzurpira tvoj prostor, to je učinio jednom zauvijek”, rekla je Snježana Mehun za dnevnik.hr.

Podsjećamo, afera je izbila nakon što su procurile informacije o preljubu i navodnoj otmici prijateljice Darija Torbića, koja se sada vodi kao provalnica. Jedna od žrtava njezinih provala navodno je i Boško Balaban. U njegov je dom provaljeno krajem prošle godine i tada je ukraden nakit u vrijednosti od milijun kuna.

>>>ISPLIVALI NOVI DETALJI SLUČAJA LOVREN: Otac i sin Torbić i ranije su ‘hodali s one strane zakona’

>>>KOMPLICIRAN EPILOG SLUČAJA LOVREN: Uhićenja u Zagrebu, optužbe za otmicu i borba za milijune


Komentari