MIRJANA PREOTIMA DEČKA BIVŠOJ SUSTANARKI: Snimkom dokazala kako su čak proveli noć zajedno! (VIDEO)

Facebook

Mirjanina posljednja objava na Facebooku podigla je veliku prašinu.

Ovo bi moglo prerasti u pravu makljažu. Mirjana je na svom Facebook profilu objavila video snimku na kojoj, kao i svakog drugog dana, pozdravlja svoje obožavatelje, a u ovoj poruci pozdrava pridružio joj se i pomalo neočekivani gost, a riječ je o pobjedniku Big Brothera Darku. Mnogi Mirjanini fanovi zapitali su se što točno njih dvoje rade sami u Sarajevu, odakle je i stigla ova poruka, a pogotovo sada kada je gotovo svima jasno kako su Tina i Darko par. Čini se i kako je snimka objavljena iz hotela ili apartmana, a izgleda, barem na snimci, kako su i boravili zajedno u sobi, a tko zna možda je se dogodilo i nešto više.

Stvar postaje još čudnija jer si Mirjana i sestre Šegetin nisu baš bile dobre za vrijeme boravka u kući, a ni vani se baš ne druže, dok je Darko uglavnom imao normalan odnos, s ne baš normalnom Mirjanom.

Dobro jutro sa… Darko Spejko

Posted by Mirjana Praizovic nidje veze on Dienstag, 12. Januar 2016

Kako ne bi bilo da je ovo slučajan susret ili da su se slučajno sreli, Mira je objavila i fotografiju s Baščaršije na kojoj novi “par” sjedi, ispija kavu i uživa u sarajevskom suncu. Mirjanini fanovi oduševljeni su mogućnosti da Darko i ona postanu par, a tek nam predstoji vidjeti kako će Tina odgovoriti na ovu provokaciju.

>>> BIG BROTHER ROMANSA IMA DRUGU POZADINU: Nevjerojatno je što je zapravo spojilo Tinu i Darka (FOTO)


Komentari