Indira otkrila zašto je napustila Coloniu nakon više od dva desetljeća zajedničke karijere

FOTO: Instagram

Nakon što su 21 godinu palili i žarili hrvatskom estradnom scenom, grupa Colonia se raspada.

Indira Levak objavila je na društvenim mrežama da nakon 21 godine zajedničke karijere odlazi iz grupe Colonia, čime je zatekla mnoge obožavatelja benda.

Pjevačica je otkrila za Dnevnik.hr zašto je napustila grupu, kako to da se odlučila okušati u solo karijeri, te u kakvom će izdanju nastaviti dalje.

Indira je kazala da odluka o napuštanju grupe nije bila nimalo laka, ali ju smatra jedinom ispravnom. Istaknula je da su Coloniu stvarali Boris i ona, te da ona nikada nije uzimala zasluge samo za sebe.

“Nikad nisam uzimala zasluge samo za sebe. Vežu nas jako lijepe pjesme i hitovi. U 21 godinu iznjedrili smo toliko lijepih pjesama koje slušaju ljudi od 8-88. Naravno da je teško napisati kraj svake priče, pa tako i ove, ali vjerujte mi da je ovo najbolje za mene u ovom trenutku. Moram u životu izići iz svoje komfort zone i mislim da ću tek sada dati ono najbolje od sebe”, kazala je pjevačica.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]”Znam da sada imate mnogo pitanja za mene, ali dragi moji sve je kao i prije! Ista energija, ista ekipa na pozornici, samo dodajem svježe glazbene ideje cijelom doživljaju! Zar to nije sjajno?” kazala je Indira na svom službenom Instagram profilu.[/box]

‘Došlo je do zasićenja, zamora…’

Indira kao razloge raspada grupe navodi zasićenje i zamor. Do toga je, kaže, zbog dugogodišnje suradnje s istim autorom.

“Boris je pisao pjesme za Coloniu punih 21 godinu. Samo je on bio autor tih pjesama, unatoč tome što je radio pjesme i drugim izvođačima. Ja sam tu bila na neki način zatvorena i morala sam pjevati samo ono što je on napisao. Došlo je do zasićenja, zamora… Rekla sam sama sebi “ok, sad je vrijeme da uzmem sve u svoje ruke i da budem gazda sama sebi”. Jer kad si u bendu onda na neki način funkcioniraš uz kompromise”, kazala je Indira i, unatoč razlazu, Borisu poželjela sve najbolje.

“Želim mu svu sreću. Napisat će on još puno hitova, a ja idem dalje s nekom novom, svježom ekipom. Bit će to nešto malo drugačije, ali ću zadržati svoj prepoznatljiv glazbeni izričaj”, kaže pjevačica za Dnevnik.hr.

Najveća podrška joj je suprug

Na ovoj velikoj životnoj prekretnici bezuvjetnu podršku pružio joj je suprug Miroslav Levak za kojeg kaže da jedina osoba kojoj vjeruje. “Jedina osoba kojoj najviše vjerujem u životu je moj suprug koji je zauzeo stav od onoga trenutka kada je Kameni izašao iz grupe. Rekao mi je “nisam bio tu kada ste se spajali, neću biti tu ni kada se rastajete”. Hvala mu zbog toga što je tu odluku prepustio meni. Rekao mi je što god da odlučiš ja sam uz tebe. To je najbolji muž na svijetu. Moja velika potpora, moja produžena ruka”, istaknula je Indira. Protekle dvije godine upravo je Miroslav bio zadužen za menadžment grupe Colonia, a postigao je, kaže Indira, nešto što ju fascinira. “Čovjek koji nikada nije bio u glazbi u kratkom vremenu otkako je preuzeo Coloniu modernizirao je svu opremu u bendu, ustrojio je svu ekipu i pravo je osvježenje. Čak je rekao da će upisati i MPA akademiju da nauči nešto i o produkciji”, kaže Indira koja sada uz suprugovu pomoć kreće u nove izazove. “Veže nas neizmjerna ljubav, divan je… Razgovaramo jako puno o svemu i predivan je sugovornik”, kaže Indira koja je s Miroslavom nedavno proslavila treću godišnjicu braka. Otkako su se jedno drugome zavjetovali na vječnu ljubav gotovo se i ne odvajaju. Zajedno su u ljubavi, poslu, ali i hobijima. Dok Miroslav proizvodi profesionalne sprave za vježbanje, Indira spas pronalazi u dizajnu namještaj., jer joj je to, ističe,  idealna mogućnost da se odmakne od koncerata i putovanja i odmorim glavu od svega, piše Dnevnik.hr. Sa suprugom Miroslavom Indira provodi cijeli dan, no svađe su, kaže, doista rijetke, a Indira priznaje da uvijek prva popušta. Oboje su, dodaje, jake i osobe i snažni karakteri, ali njihove male sviđa traju 5 minuta, potom se zagrle, poljube i krenu dalje, a za ljutnju nema vremena jer, kaže pjevačica, mora raditi i ići puno parom naprijed jer je sad – Indira.

  Dragi moji, već dugo razmišljam o solo karijeri,  vrijeme je da okrenem smjer prema novim koordinatama koje sam sama odredila i realiziram neostvarene želje i snove. Colonia je divan period moje pjevačke karijere, moje povijesti,  tisuće koncerata i hitova kojima sam dala svoj neizbrisiv pečat, a koje su dio mene kao umjetnice, zauvijek. Sada ću kao INDIRA, zajedno s timom divnih kreativaca  moju prepoznatljivu energiju usmjeriti  na svježe ideje i želje moje vjerne publike, kojoj sam zahvalna na podršci i ljubavi. Ništa se ne mijenja kada su u pitanju naša druženja i pjevanje uglas, život je sada, plešimo i dalje zajedno na mom putu pozitive i radosti! Od sada sve informacije o koncertima pratite na novoj facebook stranici Indira Icolonia Forza. Ljubi vas vaša Indira!!! #respecttomyfans#ilovemyfans #indiraidedalje#love#joy#energy# #životjesada ❤❤❤❤❤   A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on


Komentari