NINA KRALJIĆ POTPUNO ODUŠEVILA HRVATSKU: Jacques Houdek poslao joj poruku koja će vas rasplakati (FOTO)

Facebook

I dan nakon nastupa, ne prestaje se pričati o sinoćnjem nastupu Nine Kraljić na Eurosongu.

Facebook profil Nine Kraljić dan nakon njenoga nastupa na Eurosongu u Stockholmu prepun je komentara punih podrške svih njenih obožavatelja i pratitelja. Nina je nakon nastupa na svom Facebook profilu napisala je status i sa svima podijelila kako se osjeća nakon nastupa. 

nina status
Facebook/Screenshot

No, najdirljivije od svega su komentari Facebook korisnika na ovaj status, u kojoj su joj svi redom pružili podršku i pohvalu Nini Kraljić, koju nije baš uvijek imala otkada je izabrana za Hrvatsku predstavnicu na ovogodišnjem Eurosong natjecanju.

“Malena, tako si predivna, veličanstvena…Jača si nego što misliš! Uz tebe smo do kraja i čestitke na već velikom uspjehu u finale. Nisam ni malo sumnjala. Bravo, draga djevojko!”, samo je jedan od skoro 400 pozitivnih komentara punih podrške i odobravanja.

Jacques Houdek oduševljen

No, ono što je sigurno posebna pohvala Nini za sav rad i trud jest podrška i oduševenje njezinog mentora, Jacquesa Houdeka, s kojim je nedavno imala samostalan nastup u Lisinskom. On je na svom Facebook profilu komentirao njezin nastup, a vjerujemo da su njegove riječi mnoge, pa i samu Ninu, dirnule u srce.

Jacques Houdek jednostavno nije mogao sakriti niti uzbuđenje niti oduševljenje, a Ninu je na kraju doslovno zasuo komplimentima.

jacques komentar

DAME I GOSPODO – NINA KRALJIĆ! Tako se to radi! Vjera koju imam od prvog dana u Ninu i njen talent jedino je što mi je večeras umirilo srce da ne iskoči van od silnog uzbuđenja i treme koju sam imao, proživljavajući svaki tren izvedbe… Ovo je čisto savršenstvo na kakvo nas je ona i navikla. Predivno je bilo, kristalno, umjetnički, emotivno, odmjereno, minimalno, a opet tako maksimalno… Bravo za cijeli tim! ČESTITAM TI, DRAGA NINA, OD SVEG SRCA, BRAVOOOOOOOO!!!” napisao je Jacques odmah nakon nastupa.

>>>ODUŠEVILA IZVEDBOM I PROŠLA U FINALE: Pogledajte nastup Nine Kraljić koji je očarao publiku (VIDEO)


Komentari