SEVERINA OVOM FOTKOM ŠOKIRALA OBOŽAVATELJE: U ovakvom izdanju rijetko je se viđa (FOTO)

Dino Stanin/PIXSELL

Nedavnim nastupom u zagrebačkom klubu Roko pjevačica je bila izazovnija nego ikad.

Već smo naučili kako svaki Severinin nastup podrazumijeva i oskudne kostimiće pa je tako za posljednji zagrebački koncert u klubu Roko obožavatelje iznenadila crvenim trikoom i mrežastim čarapama. Prema svemu sudeći, pjevačica se unatoč uplovljavanju u bračnu luku nije ‘smirila’, međutim jedna fotografija koju je Seve objavila na društvenim mrežama čista je suprotnost Severini kakvu uobičavamo gledati na sceni.

>>> BRAK JU NIJE SMIRIO: Nikad izazovnija Severina zapalila Roko, ali ova fotka joj nije trebala! (FOTO)

Pozdrav iz Beča,:*

Posted by Severina on Donnerstag, 17. Dezember 2015

Severina je u ovako ležernom izdanju zakopčana do grla iznenadila obožavatelje koji su oduševljeni ovakim izgledom popularne pjevačice.  Podsjetimo, Severina već nekoliko mjeseci pokušava ostati u drugom stanju, a najveća želja joj je Igoru roditi djevojčicu, pišu srpski tabloidi.

Kako piše srpski Blic, Seve razmišlja i o medicinski potpomognutoj oplodnji, budući da joj se želja ne ostvaruje prirodnim putem, a Igor je po tom pitanju strpljiviji od supruge. Severina bi voljela što prije zatrudnjeti jer njezin biološki sat otkucava. Naime, pjevačica za nekoliko mjeseci navršava 44 godine.

>>> SEVERINA SPREMNA I NA UMJETNU OPLODNJU: Ime koje je odabrala za djevojčicu će vas iznenaditi (FOTO)


Komentari