SESTRE NEGODUJU ZBOG NJIHOVE LJUBAVI Sestra Igora Kojića namjerno ostala u Americi? (FOTO)

Foto: Facebook

Severina se naljutila na goste koji su objavili fotografije s vjenčanja.

Čini se kako su problemi Severine i Igora počeli i prije nego su mislili. Naime, nakon istupa Severinine sestre Zdenke koja je za Slobodnu Dalmaciju otkrila kako ona i njezin suprug Zdravko Žunić nisu željeli sudjelovati u tom ”estradnom cirkusu”.

“Nismo bili na Severininu vjenčanju u Beogradu, kao ni na onom u Istri”, izjavila je sestra splitske pjevačice za Slobodnu Dalmaciju te demantirala natpise u medijima.

Međutim, prema tvrdnjama naših izvora, Igorova sestra Nataša koja se na vjenčanje javila putem Skypa te mladencima na taj način poželjela sreću u braku, također nije sretna s ovim brakom. Kako kažu, Nataša Kojić nije zadovoljna sa Severinom kao Igorovim odabirom pa upravo zato nije željela prisustvovati njihovoj zabavi.

https://www.youtube.com/watch?v=jHPMX9w7UKs

Kojićev otac ukrao show

Jedan dan nakon svadbe, procurile su informacije kako su Severina i Igor njegovom ocu Draganu Kojiću Kebi zamjerili stalno guranje u prvi plan. Podsjetimo, Severina i Igor izrekli su sudbonosno ”da” u beogradskoj dvorani Genex Impuls ispred 600 uzvanika. Severina je uzela prezime Kojić. Prvi ples otplesan je u Grašino Moje zlato, a čast plesati s mladom dobio je i svekar Keba.

OTRIVENA TAJNA SEVERININOG VJENČANJA Evo što pjevačica nikako ne želi da saznamo (FOTO)


Komentari