KOGA TO GRLI STJEPAN HAUSER: Pjevačica i čelist otputovali u L.A.? (FOTO)

Instagram

Jesu li oni doista u vezi ili su se samo prepali da im propada marketinški trik?

Bruji se već mjesecima o vezi između pjevačice Jelene Rozge i čelista Stjepana Hausera, ali nikako da ih uhvatimo u nekoj iskrenoj zaljubljenoj pozi. Gledali smo ih u zabavnim emisijama kako pred kamerama namjerno izmjenjuju nježnosti. Kažemo namjerno jer je izgledalo doista umjetno kada je Hauser šaputao, pred nekoliko kamera i fotoaparata, Rozgi u uho, “Daj mi pusu”. Ubrzo nakon toga Hauser se počeo pojavljivati na koncertima Rozge, ali sve je to djelovalo nekako namješteno.

Dodamo li tome još gostovanje 2 Cellosa u emisiji HRT-a, kada je baš Hauser maltretirao Ivu Šulentić, ljubio ju, škakljao i mirisao kosu, naravno sve to u prijenosu uživo i nakon što se počelo pričati o njemu i Rozgi. Tada u tvrdnje o marketinškom triku gotovo dobile stopostotnu potvrdu. Hauser i Rozga sve su negirali i dalje tvrdili kako u vezi.

Youtube
Youtube

Stvar je praktički bila gotova kada ih gotovo mjesec dana nitko nije vidio zajedno čak niti na slikama pa se na veliko počelo govoriti o prekidu veze (suradnje). No, jučer je Hauser na svom Instagram profilu objavio fotografiju iz Las Vegasa u zagrljaju Rozge. Iako im se lica ne vide pretpostavlja se kako je misteriozna plavuša baš Jelena Rozga. Sad, tko je tu lud? Jesu li oni doista u vezi ili su se samo prepali da im propada marketinški trik?

S jedne strane, ići s nekim na drugu stranu svijeta kako bi se promovirao malo je nategnuta teorija, ali opet Cellosi su se proslavili neobičnim marketingom i čudnim ponašanjem u medijima. Rozgi bi, koja je već pomalo dosadna, dobro došao takav način promoviranja, ali opet ova slika djeluje nekako romantično, možda i najviše od svih na kojima su se do sada pojavljivali.

Instagram
Instagram

>>>Evo kako su JELENA ROZGA I STJEPAN HAUSER potvrdili priču o marketinškom triku (VIDEO)


Komentari