JE LI OVO NAJVEĆA LJUBAVNA PREVARA DO SADA: Rozga i Hauser jedan od boljih marketinških trikova ikad?

Sandi Fišer/mediaspeed.net

Glasine o ljubavnoj vezi uvod u suradnju Rozge i 2Cellosa?

Možda novinari nisu vidjeli ono što im je pred očima, nikoga ne skrivam”, kazala je popularna splitska pjevačica Jelena Rozga na pitanje novinarke Jutarnjeg lista – ljubi li. Prije svega par mjeseci, točnije u svibnju ove godine, tajnovita lijepa pjevačica tvrdila je kako se njezin intiman život ne tiče javnosti te kako ga planira zadržati samo za sebe.

”Nikad nisam nametljivo predstavljala svoje ljubavi, naprosto to nije moj stil. To što svoju intimu čuvam za sebe ne znači da ne živim normalan i svakodnevan život.”, kazivala je Rozga međutim, čini se kako je u svega par mjeseci, drastično promijenila mišljenje.

Njezino druženje sa Stjepanom Hauserom, violončelistom popularnog 2Cellosa nije moglo proći nezapaženo, a glasine kako se nalaze u intimnoj vezi, sve su intenzivnije. Međutim, nekako je cijela priča (unatoč nježnim pogledima i druženjima) pomalo nerealna, odnosno ne priliči Rozgi pa su se neki zapitali – radi li se ovdje o još jednom dobrom marketinškom triku, točnije uvodu u glazbenu suradnju o kojoj ćemo tek slušati?

Ovakav scenarij ne bi bio iznenađujuć, jer su sličnu metodu iskoristili Tony Cetinski i Ivana Banfić prije izlaska njihovog zajedničkog singla ”To je vrijedilo čekati”. S druge strane, tvrdi dio javnosti, i ako glazbena suradnja ne postoji, sigurno je kako ovakve glasine podižu interes javnosti za ovo dvoje glazbenika, posebno Rozgu koja se već godinama nadmeće s nenadmašivom – Severinom.

”Volim sramežljive, povučene, ženstvene i krhke žene”, opisao je Stjepan svoju idealnu djevojku. Složit ćete se, ovaj opis možda odgovara Jeleni, ali Jelenine izjave kako ”nikoga ne skriva”, daju naslutiti kako se ovdje radi o sasvim drugoj osobi, ne o simpatičnom Stjepanu.

Tko zna koji je Jelin sljedeći potez…


Komentari